Két napig RábaStock! - 3. RábaStock Fesztivál Körmenden (jún. 12-13.)

2015.06.09. - 00:10 | vaskarika.hu

Két napig RábaStock! - 3. RábaStock Fesztivál Körmenden (jún. 12-13.)

Helyszín: Rába Szabadidőcentrum, Körmend

Dátum: 2015.05.27.

Újra RábaStock Fesztivál Körmenden! Június 12-13-án a Rába Szabadidőcentrumba várják azokat, akik szeretik a woodstock-i zenéket. Nekik igazi csemege lesz a családias hangulatú, tábortüzes, igényes de olcsó fesztivál. A kétnapos rendezvény a pokrócos, laza, hippikorszak remek zenéi mellet a szabadtéri apukás, anyukás, gyerkőcös pihenést és szabadszellemű szórakozást nyújtja mindenkinek!

3. RÁBASTOCK Blues és Remekzenék Fesztiválja

Rábastock Fesztivál - az AlteRába kistesója, Woodstock-fílinggel. Egy piknikes, lazulós bulizós nap, jóféle blues zenékkel.  

A fesztivál ötletgazdája, Hege nyilatkozta lapunknak, hogy már nagyon régóta szerette volna megcsinálni ezt a fesztivált. Úgy gondolta, hogy a blues zene, illetve az a vonal, amit Woodstockban játszottak, sokkal többre hivatott, mint ahol most van. Egy igazi piknikes, Hair-beütésű, pokrócon kipakolós, bulizós, családi fesztivált álmodott meg, ami olcsó, és amihez sikerült olyan zenekarokat találni, akik hajlandóak a woodstocki zenéket felhozni - Janis Joplin-t, Jimmy Hendrix-et és a többieket. Ahogy összegezte: a lazaság a lényeg, hogy tényleg arról szóljon egy picit, ami Woodstockban volt: az emberek elrugaszkodhassanak a mindennapoktól egy kicsit. 


Új hozzászólás