Hajrá a bérletekért! - Már csak 10 napig kedvezményesek az Alterába bérletek

2015.07.01. - 20:00 | vaskarika.hu

Hajrá a bérletekért! - Már csak 10 napig kedvezményesek az Alterába bérletek

A ProArt országos szavazásán a tavalyi "Év fesztiválja" címet elnyert AlteRába Fesztivál két hét múlva, július 14-én robbant a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. Kedvezményes bérletekhez már csak 10 napig lehet hozzájutni, azután már csak a helyszínen lehet bérletet és napijegyet vásárolni. Alter on!

Ne feledd, ha bérlettel érkezel a fesztiválra, a jövő évi AlteRábára kedvezményt kapsz! Ezért is érdemes időben gondoskodni a belépőkről, amelyeket elővételben már csak július 10-ig lehet megvásárolni. Erre az alábbi árusítóhelyeken van lehetőséged: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/jegyinformaciok

Az 5 napos bérletet 10 napig még nagyon kedvező áron, 12.000 forintért válthatjátok meg a készlet erejéig. Július 10-e után már csak a helyszínen lehet bérletet és napijegyet vásárolni a fesztiválra. Felnőtt kísérettel 12 éves korig ingyenes a belépés.



Folytatódik az évek óta tartó együttműködés az osztrák Picture On Fesztivállal, ez pedig a bérletesek számára további kedvezményt jelent. Az AlteRába látogatói mindössze 25 euróért juthatnak el augusztusban a Picture On-ra.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben lubickolhat le. További meglepetés még a bérleteseknek: a fesztivál ideje alatt érdemes lesz a karszalaggal kisétálni a városba is, hiszen például a körmendi Klub Trummerikumban minden nap két fogásos napi menüt lehet fogyasztani „alterábaráti" áron.

Kapcsolódó írásunk:

Átalakul az AlteRába - Bulizz egy „utolsót" az ország legnagyobb kertipartiján!

2015.05.19. - 18:30 | vaskarika.hu, Lutor Katalin - Fotók: Büki László 'Harlequin'

Átalakul az AlteRába - Bulizz egy „utolsót

Alterába rajongók már foghatják a fejüket, hogy utolsóóóó? Nem, kérem, csak meglepetés, de millió. Ugyanis van, ami idén utolsó. A helyszín marad, a név marad, a kertiparti főleg marad, az arculat viszont átalakul: igazi nagyfesztiválos fíling köszönt ránk 2016-tól. Az idén utoljára láthatjuk az Alterába eddigi formáját, tehát aki még szeretne egy utolsót tombolni rajta, az ki ne hagyja!! Ennél ugyanis már csak őrületesebb lesz!

Új hozzászólás