A zöld, a bíbor és a fekete – Második nap az Ismerős Arcok Táborban

Képgaléria megtekintése2015.07.11. - 16:00 | Kóbor Károly

A zöld, a bíbor és a fekete – Második nap az Ismerős Arcok Táborban

A tábor második napján, július 10-én, pénteken a SIC Transit Folk Műhely folk-rock koncertje után a hazai rock igazi legendája, P Mobil adott emlékezetes koncertet az Ottó kempingben.

Csütörtökön  először a Sok-szín-pad két oszlopos tagja, Kabay Ágnes és Nika Róbert tolmácsolásában láthattuk Békés Pál A Tisza felső folyása című rádiójáték kocsmaszínházi előadását. Míg a felnőttek élvezték a programot, addig a kisebbek, kézügyességi feladatokkal töltötték szabadidejüket. Aztán a következő eseményig főttek a bográcsokban a gulyások és pörköltek vacsorára, hogy a hosszú éjszaka során senki se maradjon éhes.

Az esti program a SIC Transit Folk Műhely folk-rock koncertjével indult, ami nem várt sikert aratott, ők is először jártak a rendezvényen. Szép lassan kezdtek gyülekezni a rajongók nap fénypontjára, a P-Mobil koncertjére. Az erős félház előtt őrületes bulit csapott a zenekar. Sajnos Schuster Lóránt nem lehetett jelen betegsége miatt, de a fiúk az ő gyógyulására, jobbulására is padlóig nyomták a rockot, hogy mielőbb Lóri is újra düböröghessen velük a porondon.

Az „örökmozgók" után az Ottó Band csapata hagyományosan ütős, eredeti, poénos bulit csapott mindenki nagy örömére. A kitartóbbak ismét hajnalig mulattak, beszélgettek.


A zárónapi esti program:         

17.30 Rendhagyó borkóstoló A NYME-SEK Szökős Néptáncegyüttessel
19.30 Katapult együttes
21.30 ISMERŐS ARCOK tábori nagykoncert
23.30 Főnix zenekar

A beköltöző napról itt írtunk:

Ismerős Arcok tábor 2015 - Ilyen volt a beköltöző nap

2015.07.11. - 14:30 | Kóbor Károly

Ismerős Arcok tábor 2015 - Ilyen volt a beköltöző nap

Július 9-11. között immár nyolcadik alkalommal rendezik meg Csepregen az Országos Ismerős Arcok Tábort. A zenekar rajongóinak valódi zarándokhelyévé vált Ottó-kempingbe ismét az ország minden területéről, sőt határainkon túlról is érkeztek vendégek. A nyitónapon, csütörtökön a budapesti Custom Blues Band meglepetésekkel teli maratoni bulijával indult a rendezvény.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás