Acoustic Experience: zenei flashmob a csepregi Promenádon

Képgaléria megtekintése2015.08.02. - 11:00 | Kóbor Károly

Acoustic Experience: zenei flashmob a csepregi Promenádon

Cserga új formációja, az Acoustic Experience adott majdnem kétórás koncertet a csepregi Promenádon augusztus elsején, szombaton.

A zenekar időtálló slágerekkel rukkolt elő a reggae, a blues, a jazz és a rock világából: Jimi Hendrix, Bob Dylan, Eric Clapton, Johnny Cash, Bob Marley, Guns 'N Roses, Joe Cocker, Pink Floyd, Neil Young számaiból csemegézhettünk kedvünkre. A szép nyári estén meglepetésünkre több mint 100 ember kiült a promenád padjaira és élvezte a zenét, de sok járókelő is megállt a gyönyörű sétányon, hogy egy-egy dal erejéig belehallgasson a produkcióba. A csapatnak csepregi kötödése is van, a doboknál Egervári Zoli ült, a közönség nagy-nagy örömére.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Cserga 2015.08.03. - 11:30
Az igazság kedvéért meg kell jegyeznem, hogy a társaság "mozgatórugója", működtetője, szive, lelke Horváth Tibusz (Acoustic Blues jam, majd Acustic Jam, jelenleg Acoustic Experience!). Annak ellenére, hogy a Cserga és Barátai BRB műsorából is sok dal szerepelt "megakusztikusítva", én csak szólistája és gitárosa vagyok a formációnak az ötlegazda mégiscsak Tibusz! :-)
Charles 2015.08.03. - 14:51
Tisztelt Cserga! A csepregi művelődési ház fészbukoldalán péntek délután került fel a műsor előtt egy nappal egy kis plakát, amin csak egy rövidke tájékoztatás szerepelt a műsorról. .Mivel flashmobnak titulálták a műsort(villámcsődület = ami max. 2-3 dallal való fellépés jelentett volna),nem készültem fel cikkírásra, csak fotóriportnak készült az anyag! Elnézést Horváth Tibusztól, hogy nem őt írtam a csapat vezérének! Üdv: Kóbor Károly (Charles)
Charles 2015.08.03. - 15:00
A plakátot a fészbukon átküldtem.
Charles 2015.08.03. - 20:59
És még egy hozzáfűzés az előbbiekhez: A plakáton Cserga új formációja szerepel.Nem én hívtam meg Önöket és nem is én készítettem a plakátot. Sok sikert az összes formációnak! Élveztük a produkciójukat nagyon!
Ziembicki Erzsébet 2015.08.04. - 18:21
Bocs a félretájékoztatásért, amit a konferálásnál helyreigazítottam, a dolog lényege azért mégis csak az, hogy volt egy jó műsor. Köszönet Tibusznak, Pufi bá'nak, Csergának, Gergőnek és a fő ötletadó Egervári Zolinak.
S legfőképp a közönségnek, hogy a flashmobra kijött a térre, amely megtelt élettel, kultúrával, zenével, békés, beszélgető és mosolygó emberekkel. Köszönet a fotósnak, hogy mindezt megörökítette, Büki Lacinak, hogy nyilvánossá tette a Vaskarika felületen. Ziembicki Erzsi, szervező
Szabóné Hatos Ágnes 2015.08.05. - 13:57
Jó lenne, ha egy Művelődési Ház vezetője tudná, hogy kit, milyen programra hív meg