Fotózd a Szebb Holnapod! - Fotó és szelfi pályázat 8-26 éves fiataloknak!

2015.10.30. - 18:15 | vaskarika.hu

Fotózd a Szebb Holnapod! - Fotó és szelfi pályázat 8-26 éves fiataloknak!

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület fotó és szelfi pályázatot hirdet 8-26 év közötti fiatalok számára. A pályázat lehetőséget ad arra, hogy megmutasd mitől lesz szebb a Te holnapod!

Pályázók köre:

Két korosztály számára hirdetünk pályázatot:

I. korosztály: 8-14 éves korig

II. korosztály:14-26 éves korig


A pályázat tartalma
:

Olyan fotókkal, szelfikkel pályázhattok, amelyek bemutatják azt, hogy mitől lenne szebb a holnapotok. Egy pályázó maximum 3 db jpg fotóval pályázhat, a képek mérete egyenként nem haladhatja meg a 2 MB-ot. A fotók mellé képaláírások, szöveges magyarázatok feltüntetése lehetséges, mely szöveges kiegészítéssel még személyesebbé tehetitek a pályázott képeiteket.

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület facebook oldalán kerülnek közzétételre a beérkezési határidőt követően a képek, ekkor indulhat meg a like-vadászat. Mindkét korosztályban az lesz a győztes, aki egy képével a legtöbb like-ot összegyűjti, de díjazzuk a második és harmadik helyezetteket is. A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnökségének javaslatára mindkét kategóriában különdíj kerül kiosztásra.


Pályázat benyújtása
:

A pályázatot elektronikus úton lehet benyújtani, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület email címére: .

Az email szövegében az alábbi adatokat tűntesd fel, amikor pályázol: név, életkor, lakcím, telefonszám, iskola neve, ha még nem töltötted be a tizennyolcat, akkor az egyik szülőd elérhetősége (telefonszám, e-mail cím), és a képed címe.


Pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 16.

A pályázatra beérkezett fotókat a benyújtási határidő után november 17-én megtekinthetitek a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület honlapján: http://www.szebbholnapert.hu. De ott még nem tudtok szavazni a képekre. A szavazás csak november 18-án szerdán indul az egyesület facebook oldalán, innentől kezdődik a like- vadászat.

A like gyűjtés december 1. reggel 8:00-ig tart a facebookon. A 8 óra után érkezett szavazatokat már nem tudjuk figyelembe venni.

Pályázat eredményének kihirdetése: 2015. december 4.  „Mikulás a Főtéren" program keretében, melynek részleteiről a későbbiekben adunk további tájékoztatást.


Díjazás:

Mindkét korcsoportban az első 3 helyezettet díjazzuk a facebook-os like-ok száma alapján. Ha valaki több képpel indul, akkor is csak a legtöbb szavazatot szerzett képét vesszük figyelembe az eredményhirdetés során, biztosítva így az igazságosság elvét. A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnökségének javaslata alapján különdíjban részesítünk egy-egy pályázót mindkét kategóriában.

Ne feledd szelfizz, fotózz és like-ra fel! Értékes díjak nyerhetsz!


Új hozzászólás