Kreatív kézműves különlegességek Karácsonyra - Vásár a Képtárban

Képgaléria megtekintése2015.12.12. - 01:00 | Büki László 'Harlequin'

Kreatív kézműves különlegességek Karácsonyra - Vásár a Képtárban

Lusta művész kezdőcsomag, szeretetkavicsok, festmények, kreatív textilkülönlegességek - ma is várja azon látogatóit és vásárlóit a Karácsonyi Vásár, akik különleges ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket az ünnepen. A Képtárban 20 óráig lehet elmerülni a képzőművészek színes és egyedi világában! Pénteken ott jártunk, és néhány fotóval kedvet csinálunk egy tartalmas szombati programhoz!

December 12-én, szombaton 10-20 óráig várják azokat, akik igényes ajándékkal lepnék meg szeretteiket az ünnepen. A Képtárban képző- és iparművészek, designerek és kézművesek kínálják termékeiket, és vannak kóstolni való finomságok is! A rendezvény ideje alatt a gyerekeket kézműves foglalkoztató várja.

A vásár előtt néhány nappal karácsonyfákat készítettek, díszítettek a Nyugat-magyarországi Egyetem Művészeti Intézetének oktatói és hallgatói. Egyúttal a szervezők gyűjtést szerveztek saját készítésű játékokból a Markusovszky Kórház javára, hogy megkönnyítsék a karácsony környékén beteg gyermekek kórházi tartózkodását.  


A vásár második napján, 12-én 15 órától a Képtárban lesz a következő MűTárgyEset megnyitója, amelynek középpontjában Urbán György: Saturnus című műve áll. Gálig Zoltán művészettörténész, Sosztarits Ottó régész és dr. Kovács József csillagász előadása mellett/közben a gyerekeket bolygókkal, gömbökkel kapcsolatos játékos kézműves foglalkozás várja. 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás