Hatvan csapás a Bikinin - VII. Fertő-party (fotóriport)

Képgaléria megtekintése2009.07.22. - 07:00 | Tóth Péter

Hatvan csapás a Bikinin - VII. Fertő-party (fotóriport)

Csak semmi erotomán elkalandozás, ugyanis az időjárás suhintott oda a tavi lengének a Fertő-party második napján. Amíg Deák Bill "Hatvan csapás" című lemezét mutatta be a nyitónapon, a Republic fellépése után, addig a zárónapon a Bikini alapított KFT-t a Kaukázussal. A party részeként szépségversenyre is sor került - a bikinis lányokról egy előző írásunkban lebbentettük fel a fátylat.

Hetedik alkalommal került megrendezésre a Fertő-party, a fertőrákosi öböl strandján. Az időjárás pénteken kegyes volt a látogatókhoz, akik a soproni FEELing zenekarral hangolódhadtak az est két sztárfellépőjére, a Republic zenekarra és a Deák Bill Blues Band-re. A hosszas beállást követően a Republicra már teljesen megtelt a színpad előtti tér. Sorra csendültek fel az együttes ismert slágerei, a közönség lelkesen követte Cipő buzdítását, rengeteg kéz emelkedett a magasba. Utánuk Deák Bill Gyula a hamisítatlan kőbányai bluessal egy egészen más érzést engedett a felszínre törni.

A Fertő-party második napja az időjárás előrejelzés szerint nem sok jóval kecsegtetett. Bár a koncerteket megtartották a nyár eddigi leghidegebb napján, nyoma sem volt az előző napi tömegnek. Kisebb közönség - bár annál lelkesebb - volt kíváncsi a jeges időben a Megasztárban feltűnt Fekete Dávidra, majd utánuk a régi sikereit újraélő KFT zenekarra. Az est hátralevő részén a Bikini és a Kaukázus osztozott.

Ezen a napon, a tó mellett rendezték meg a Fertő-tó Nyár Szépe 2009 szépségversenyt is, amely a zord időjárás ellenére sem maradt el: a belvárosi Casino Dance Klub adott otthont a csinos hölgyek versenyének, melyről lapunk is beszámolt egy fotóriporttal!


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás