A Stadionkert bezöldül! - a Bazi Nagy Ír KocsmaSó részletes programja (aug. 8)

2009.07.30. - 12:30 | vaskarika.hu

A Stadionkert bezöldül! - a Bazi Nagy Ír KocsmaSó részletes programja (aug. 8)

Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion szoborparkja

Dátum: 2009.08.08.

Nem a fű megy át minőségi változáson, hanem az ír kultúra jeles hazai képviselői veszik át a területet, hogy kezdetét vegye egy óriási happening. Az ír tánc és zene forgatagában kalauzolják a „zöld sziget" világába a nagyérdeműt

2009. augusztus 8-án 18 órától a Puskás Ferenc Stadion kertje bezöldül. A jegyhez welcome-drink Guinness sör és ír gulyás jár, a látogatókat nyereményözön és szabadtérre szabadított földimogyorós pub-hangulat várja.

Részletes program:

18:00 Kapunyitás
18:30 Pucks 'n' Fairies - tradicionális ír zene
19:30 Con-Fusion - kortárs ír tánc-show
20:30 FIRKIN - az őrült ír zene
22:00 Gigantikus kelta táncház

Az este főműsoraként lép színpadra az őrült ír zenekar, a Firkin. A héttagú banda olyan zenét játszik, amire nem lehet nem táncolni, ami szikrát pattint a térdekbe és a talpak alá, sikolyokat és üvöltéseket fakaszt a torkokból. Az idei Bloomsday-en már jártak Szombathelyen, írtunk is sok jót róluk!

2008 nyarán alakult meg Péter János fuvolás vezetésével a Firkin zenekar, amely a modern ír kocsmazene féktelenségét és vidámságát képviseli. Azzal a nem titkolt szándékkal állt össze ez a kitűnő képességű csapat, hogy lazítson, kikapcsoljon, megtáncoltasson, energiával és jókedvvel töltsön fel minden járót és fekvőt. 2009 elején összeállt egy igen ütős lemezanyag, amelyet egy nagy lemezkiadó májusban ki is adott, a zenekar pedig berobbant energiadúsító koncertjeivel az élvonalba.

További információk:

http://www.firkin.hu/
http://www.stadionnyar.hu/

Jegyek kaphatók a Concert & Media hálózatában, a helyszínen és internetes jegyirodákban: www.jegyelado.hu, www.interticket.hu, www.jegy.hu.

Jegyár elővételben: 3400 Ft
Jegyár aznap és a helyszínen: 4000 Ft

Új hozzászólás