Báli forgatag a Claudiusban - Premontrei SZM Bál 2016

Képgaléria megtekintése2016.01.25. - 00:30 | Harkainé Füzes Rita

Báli forgatag a Claudiusban - Premontrei SZM Bál 2016

Január 23-án tartották a Claudius Hotelben a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium SZM bálját.

Szombat este a Claudius Hotel tárt kapukkal várta a Premontrei Gimnáziumban tanuló diákok szüleit és tanárait. A báli kedvre most sem lehetett panasz, kb. 150 fő kívánt az eseményen részt venni.

A köszöntő elhangzása után következett a műsor, melyben a Gencsapáti Hagyományőrző Néptánccsoport Ispiláng csoportja és a körmendi Béri Balogh Ádám Táncegyüttes jóvoltából a történelmi  Magyarország tájegységeinek jellegzetes táncaiból és népviseletéből kaptunk ízelítőt. A néptáncok között premontreis diákok - Veres Michaela, Pomper Dorina, Szabó Tímea és Katovics Enikő - mutatta meg énekes, gitáros tehetségét.

A műsort követően a kulináris élvezeteké volt a szerep: kétfogásos vacsoráját előzetesen mindenki 3 ajánlatból választhatta ki. Látványnak sem volt utolsó a „képviselőhattyú", melyet desszertként szolgáltak fel az egyik menühöz.

A premontreis SZM bálok hagyománya szerint az étterem mellett lévő bárban lehetett táncolni, így a szülők és a tanárok hangzavar nélkül tudtak egymással beszélgetni. A tombolahúzás után szép lassan fogyatkozni kezdett a báli közönség, hajnali kettőkor már csak a legkitartóbbaknak játszott a báli zenét szolgáltató Spektrum zenekar. 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás