Posztermacsók: tinilányok bálványai voltak, de ma már alig emlékszünk rájuk

2016.02.13. - 09:45 | vaskarika.hu / hirado.hu

Posztermacsók: tinilányok bálványai voltak, de ma már alig emlékszünk rájuk

Egy letűnt kor ikonjai voltak, vagy még ma is ott lenne a helyük a sármos férfiak listáján?

Ó, azok a 90-es évek...Sok minden van, amit visszasírnak azok a nők, akik akkoriban voltak tinik, de ha meglátják ezt az összeállítást, biztosan eszükbe jut, amikor az ezekről a srácokról készült posztereket bámulva ábrándoztak a szerelemről.

Vasárnap Valentin-nap lesz, így aztán most belefér, hogy szentimentálisak legyünk. Még az is, aki máskor letagadná, hogy neki voltak ezekről a szívtiprókról készült plakátok a Popcorn vagy a Bravo Girl magazinból, bevallhatja, ruhásszekrényebe belső falán ott feszítettek ezek a kivágott képek.

Azt mindenki tudja, hogy mi lett Justin Timberlake-kel vagy Leonardo DiCaprióval, na de ki az, aki még emlékszik ezekre a letűnt posztermacsókra?

Andrew Keegan

Andrew Keegan

A hetedik mennyország, és a 10 dolog, amit utálok benned sztárja nem lett olyan világhírű, mint egykori színésztársa Heath Ledger, de őt legalább nem veszítették el a rajongók. Sajnos azonban a felnőtté válás velejárója, hogy a lányok egyszerűen elfelejtik régi kedvenceiket és újak után néznek. Pedig a Hemsworth testvérek előtt 15 évvel, ő igenis jóképű fiatalembernek számított. Napjainkban Andrew sajnos nem a színészkedéssel kerül be a magazinokba. Több összetűzése is volt a hatóságokkal, hol csendháborításért, hol testi sértését vitték be egy-egy estére. A magánélete legalább rendben van, barátnője, Arista Ilona éppen első gyermekükkel várandós.

Mario Lopez

Mario Lopez

A Saved By The Bell című tinisorozat és Pacific Blue címet viselő biciklis járőrök akciószériája után lett igen népszerű a lányok körében a ma már 42 éves Mario Lopez. Idehaza sajnos keveset hallani felőle, pedig sármjából egy kicsit sem vesztett és Amerikában a mai napig sikeres műsorvezető. Egy időben például ő vezette az ottani X-Factort is. Lopez 2012-ben feleségül vette táncos kedvesét, Courtney Mazzát, akivel azóta egy hatéves kislány és egy hároméves kisfiú boldog szülei.

James Van Der Beek

James Van Der Beek

Dawson és a haverok és ezzel mindent elmondtunk. Dawson Leery és Joey Potter szerelmének, na meg barátaik pubertás vívódásainak hatalmas sikere volt, így aztán nem csoda, hogy sikítófrász tört ki, ha valahol megjelent. Magyarországon is igen sikeres lett a tinidráma és valljuk be, a Prérifarkas Blues sem volt olyan rossz. Nemrégiben volt egy elég vicces vígjátéksorozata, a Ne bízz a ribiben, de sajnos két évad után elkaszálták a szériát. Most a CBS sorozatában, a CSI: Cyber helyszínelőkben játszik és közben nejével, Kimberly Brookkal neveli két kislányát és kisfiát.

Josh Harnett

Josh Harnett

Az öngyilkos szüzek egy pillanat alatt bejuttatta a színészt a legjóképűbb tinisztárok közé. A 90-es évek után még a 2000-es évek elején is tartott a népszerűsége, hiszen a Fújd szárazra, édes!, a Pearl Harbor - Égi háború és a 40 nap és 40 éjszaka után, igazi hollywoodi kaszanova hírében állt. Az Oscarra is jelölt Fekete Dália után azonban valahogy lekerült a toplistákról. Napjainkban a Londoni rémtörténetek című sorozatban játszik és ő is hamarosan édesapa lesz, ugyanis kedvese, Tamsin Egerton épp várandós.

A Hanson fiúk

20160210003

A hosszú szőke hajú testvérekből álló családi együttes mindhárom tagjáért odáig voltak anno a lányok. Isaac Hanson, Taylor Hanson és Zac Hanson MMMBop címet viselő slágere óriási siker volt, annak ellenére is, hogy a refrén csupán halandzsa. A fiúk mélyen vallásos imidzs nem csak marketingfogás volt, ők mai napig is azt hangoztatják, mennyire családcentrikusak, és mennyire fontosak a karitatív tevékenységek. Ennek megfelelően a srácok a 20-as éveik elején megházasodtak, és ma már büszke családapák. Isaacnek három, Taylornak öt, míg a legkisebb tesónak, Zacnek szintén három csemetéje van. A Hanson egyébként a mai napig sem oszlott fel, legutóbbi albumuk 2013-ban jelent meg, saját kiadójuk a 3CG Records gondozásában.

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NHozn0YXAeE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(Fotók: WireImage/REX Shutterstock/CAMERA PRESS/Getty Images/Sipa)

Új hozzászólás