Divatbemutató – kicsit másképp 2016

Képgaléria megtekintése2016.03.12. - 00:10 | Dart

Divatbemutató – kicsit másképp 2016

A Zonta Klub Szombathely szervezésében március 11-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Divatbemutató – kicsit másképp elnevezésű esemény a Tóvendéglőben.

A Zonta Klub Szombathely ötödik alkalommal szervezte meg „Divatbemutató kicsit másképp" rendezvényét. A fogyatékossággal élő gyerekek és fiatalok - köztük az Aranyhíd Nevelési Intézet, és a Rumi Gyermek- és Diákotthon tanulói is - hónapok óta sokat készültek, hogy megmutathassák magukat, és persze a gyönyörű ruhákat és fantasztikus kiegészítőket.

Rendhagyó kezdéssel emlékezett a közönség és a fellépők Dankovits Kittire, a tragikusan fiatalon elhunyt hölgyre, aki korábban a divatbemutató egyik segítője volt.

A Tom Kondor Band zenéje vezette fel a bemutatót, majd Szommer Ildikó, a Szent Márton Programiroda vezetője nyitotta meg az eseményt, ugyanis idén kapcsolódott a divatbemutató a Szent Márton évhez. A Sütő Éva iparművész által készített kollekció, illetve a fél Szent Márton lepel bemutatásával kezdődött a divatshow.



A divatos ruhákat és a hozzáillő kiegészítőket a Fő téri Heavy Tools üzlet, a Desigual márkát forgalmazó Dockyard, a Kőszegi utcában található Zsebibaba gyerekbolt és a Fő téri Jeans Store ajánlotta fel. Kiegészítők: Somos Optika Family Center. A smink és hajkölteményeket Gardi Rita, Stukics Noémi és Némethné Pájter Bea készítették. 

A ruhákat, amelyeken lévő rajzokat Rum -Kastély kis lakói készítették mai technikával, licitre bocsátja a szervező, Mák Dóri. Facebook oldalán lehet rájuk ajánlatokat tenni 2016. március 13-ig. A befolyt összeget Rum- Kastély kapja, és út épül belőle, hogy könnyebben tudjanak közlekedni a kis lakók.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás