A pofon egyszerű - A L'art pour l'art Társulat előadása az MMIK-ban

Képgaléria megtekintése2016.03.13. - 00:15 | Büki László 'Harlequin', LPL - Fotók: BLH, L'art pour l'art Társulat

A pofon egyszerű - A L'art pour l'art Társulat előadása az MMIK-ban

Hörpölt-e a T. Olvasó Robinson Ouzót? Hallott-e már verset a lábon érlelt zokniról vagy mesét a lótetűről? Ugye, hogy nem? És mostanában nem is fog! Szombathelyen legalábbis nem. Ugyanis az előadó-közönség együttállás négy lehetséges variációjából a legszerencsésebb verzió -van előadás, és van közönség- március 12-én már megvolt. Pedig a leggyakoribb - szinte minden nap ez van! -, hogy nincs közönség... merthogy előadás sincs! Úgyhogy akik lemaradtak, azoknak vízre tolunk a Tasli ladikban tengerre merészkedő apa-lánya jelenet mellé egy poént: - Önök szerint milyen ez a lány? Cuna, mi? További részleteket nem árulunk el, mert az ördög a részletekben lakkozik!

A műsorban szó volt még a lábakról, Csajkovszkij b-moll zongoraversenyéről, a Besenyő családról szerelmi civódás- illetve balett óra és hajótörés szempontjából. Az elmaradhatatlan és fergeteges vetítéseket vicces jelenetek szakították meg, például egy finn bábeposz. Megjelent Naftalin Ernő, Pandacsöki Boborján, valamint Frigid Mirtill, és persze ott volt a Költő, és Edebede bácsi is. A színházi estet egy fergeteges finálédal zárta a párizsi Moulin Rouge revütáncosainak közreműködésével. 

Március 12-én hozta el Szombathelyre legújabb műsorát, sorrendben 15. önálló színházi estjét a L'art pour l'art Társulat. A pofon egyszerű, avagy egy szerencsés néző viszontagságai ezúttal is komoly próbára tette a közönség rekeszizmait.  


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás