Haladás: jótékonyságból pólóztak a focisták

Képgaléria megtekintése2016.04.08. - 10:00 | vaskarika.hu - Fotók: Szabó Bence Paszkál

Haladás: jótékonyságból pólóztak a focisták

Április 7-én este a Haladás labdarúgói, az OB I-es OSC és az OB II-es szombathelyi AVUS vízilabdázói is vízbe szálltak a szombathelyi Fedett Uszodában, ahol jótékonysági gálamérkőzést rendeztek.

Igazi vízilabdashowban volt részük azoknak, akik kilátogattak április 7-én, csütörtök este a szombathelyi Fedett Uszodába.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás futballistái, edzői, a hétszeres magyar bajnok, a korábbi kiváló játékos, a vasi megyeszékhelyen edzőtáborozó dr. Vincze Balázs irányította OSC, valamint az OB II. nyugati-csoportját fölényesen vezető szombathelyi Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) vízilabdázói két vegyes csapatot alkotva szálltak vízbe. Ezúttal azonban nem négy, hanem két negyedig tartott a találkozó.

A két negyed között a futballisták ötmétereseket dobtak, míg a vízilabdázók is célba vették a kaput - de ők kizárólag lábbal rúghattak, esetleg fejelhettek. 

A mérkőzés jótékonyt célt szolgált: belépő nem volt, de a bejáratnál becsületkassza várta a nézőket. A bevétel teljes egészében a szombathelyi Markusovszky Kórház gyermekosztályának ajánlották fel a szervezők. Az AVUS, az OSC és a Haladás is csatlakozott a felajánlásokhoz, mindhárom klub pénzzel segítette a beteg gyermekeket, amelyet ma adnak át.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás