Újraépített kerékpárokat adott át a Karitász Celldömölkön

Képgaléria megtekintése2016.05.21. - 00:20 | Büki László 'Harlequin'

Újraépített kerékpárokat adott át a Karitász Celldömölkön

A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász adományaként érkeztek kerékpárok Celldömölkre, melyek Baktalórántházán, a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Re-Cikli műhelyben újultak meg. A 24 darab kerékpárból 18 darab Celldömölkre, 6 darab Sárvárra került.

A karitász adományaként érkezett, szépen feldíszített piros, Caritas Hungarica "márkajelzésű" bringák sorakoztak csütörtökön a celldömölki Polgármesteri Hivatal előtti téren. A használaton kívüli, lerobbant állapotú kerékpárokat Szombathelyen és környékén élők adományozták a Karitásznak, melyeket a baktalórántházi Re-Cikli műhelyben dolgozó megváltozott munkaképességű emberek varázsoltak újjá.

Tuczainé Régvári Marietta a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász nevében adta át a felújított kétkerekűeket, amiket dr. Veres András megyés püspök áldott meg.

A átadón köszöntőt mondott Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Fehér László, Celldömölk Város Polgármestere és Kondora István, Sárvár Város Polgármestere. A rendezvényt a Kemenesaljai Néptánccsoport műsora színesítette.

Horváth-Kontics Viktória a karitász munkatársa, Haller Ferenc, a sárvári, Beni Judit, a celldömölki turisztikai desztináció-vezetője, valamint Kondora István, Fehér László és Majthényi László is nagy örömmel próbálta ki a startra kész kerékpárokat.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás