Hangolódjunk a nyárra az Intermezzo Latin Club új klipjével!

2016.06.08. - 00:20 | vaskarika.hu - Fotók: Büki László 'Harlequin'

Hangolódjunk a nyárra az Intermezzo Latin Club új klipjével!

Hamarosan berobban a nyár, ahogy tette azt az Intermezzo Latin Club új, Tirita című klipje is. A zenekar tavaly nyáron forgatta a klipet Tihanyban és Balatonfüreden.

„Szerencsések voltunk mivel augusztus végén már necces az időjárás, de sikerült kifognunk még egy forró nyári napot. Az egynapos forgatást a Füredi Borhetek keretében tartott koncertünkhöz időzítettük, így elég intenzív volt a program.

A forgatás reggeltől egészen az esti koncert végéig tartott, amibe csak egy rövid ebédszünet fért bele. Imádjuk a Balatont, ezért is választottuk helyszínnek, nagy élmény volt ott forgatni. A klipben közreműködik a zenekarral hagyományosan jó kapcsolatot ápoló Salsa Fuerte Tánciskola, valamint az egyik ismert füredi vendéglátóhely DJ-je.

A videoklip a Pannonia Pictures gondozásában készült Tóth Gergő irányítása alatt. A dal, melyet nem sokkal a klip előtt vettünk fel a szombathelyi Z-Sound stúdióban, már elérhető többek között a legnagyobb hazai és külföldi zenei portálokon is, mint Dalok.hu, iTunes, Spotify, Deezer, Googleplay. A klip megjelenése hetében már tízezres nézettséggel büszkélkedhetett." - árulta el lapunknak Orosz Balázs zenekarvezető.

A magát a latin zene hazai nagyköveteként hirdető nyolctagú Intermezzo Latin Club zenekar a latin pop, latin rock és ska zenét ötvözi. Koncertjeiken lüktető ritmusokon, vérpezsdítő dallamokon keresztül élhetjük át azt a bizonyos latinos életérzést, melyet előadásmódjuk is hűen tükröz, igazi fiesztahangulatot varázsolva a színpadra és a közönség soraiba.

Fellépéseik kettő az egyben élmény - koncert és buli. A zenekarral a nyár folyamán számos fesztiválon is találkozhatunk. Többek között fellépnek az Egerszeg Fesztiválon, a Hegykői Sör és Pálinka Fesztiválon, a Villányi Rozé Fesztiválon és a Savaria Karneválon is. A Balaton-part sem marad ki az Intermezzo Latin Club bulikból, koncerteznek Szigliget, Csopak, Balatonfüred és Alsóörs nyári rendezvényein. A zenekartól azt is megtudtuk, hogy már dolgoznak az újabb dalokon és videoklipen. 

 

Új hozzászólás