Ma nyit a Tófürdő! - Ismertetjük a nyári programokat

2016.06.11. - 00:10 | vaskarika.hu

Ma nyit a Tófürdő! - Ismertetjük a nyári programokat

Helyszín: Tófürdő, Szombathely

Dátum: 2016.06.11 - 09.04.

Szezonnyitó Giga Party, szépségverseny, strandsportnap, legek versenye - csak néhány a Tófürdő programjai közül, amivel - a vízi élmények mellett - egész nyáron várják a vendégeket.

Amennyiben az időjárás lehetővé teszi, június 11-én újra kinyitja kapuit a szombathelyi Tófürdő. Lezajlottak a szükséges felújítási munkálatok, hétfőn pedig a medencék vízzel való feltöltése is elkezdődött, így minden készen áll a strandolni vágyók fogadására szombaton.

A létesítmény továbbra is ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít a nyári napokban: a fürdőzők rendelkezésre áll úszó- és tanmedencénk, kalandmedencénk is számos élménylehetőséggel várja az érdeklődőket, a bátrak pedig óriáscsúszdáinkról csobbanhatnak a hűs vízbe. A gyermekek a számukra kialakított háromrészes medence-együttesben pancsolhatnak és lubickolhatnak kedvükre. A mozogni vágyók különböző sportpályáinkon (strandröplabda, kosárlabda, lábtenisz) kapcsolódhatnak ki, aki pihenésre vágyik, árnyékos parkunkban lazíthat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is minden hétvégén lesz rendezvény, elsősorban sport- és ügyességi vetélkedők, de szépségverseny és bűvészműsor is szerepel az eseménynaptárban. A programokat a Szabadidősport Szövetség és a Városi Diáksport Bizottság szervezi.

A szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő tervezett felújítása miatt a közeljövőben bezár. A megszokott két létesítmény helyett a városban egyedül a Tófürdő lesz képes fogadni a strandolni vágyókat és a vízi edzéslehetőséget igénylő sportágak egyesületeit, sportolóit. A várható további látogatószám-emelkedés időnként esetleges zsúfoltságot eredményezhet a strandon, amiért előre is a vendégek elnézését kérik!

Új hozzászólás