„Újra szól a Kőbánya blues…” - 4. Kőbányai Blues Fesztivál (aug. 19.)

2016.07.22. - 00:10 | vaskarika.hu

„Újra szól a Kőbánya blues…” - 4. Kőbányai Blues Fesztivál (aug. 19.)

Helyszín: Kőbánya, Óhegy park

Dátum: 2016.08.19.

Kőbánya zenei múltja, jelene és reménybeli jövője nemcsak arra kötelezte a szervezőket, hogy a fiatal tehetségekkel foglalkozzanak, nekik lehetőségeket kínáljanak, hanem arra, hogy 2013-ban először egy blues fesztivállal ünnepeljék meg az itt élő és az innen elszármazó zenészeket.

A magyar zenei élet kiválóságai kötődtek és kötődnek valamilyen módon Kőbányához. Itt születtek, vagy innen indult zenei pályájuk, Kőbányán aratták első sikereiket. A teljesség igénye nélkül: Deák Bill Gyula, Póka Egon, Révész Sándor, Nagy Feró, Szigeti Ferenc, Cserháti Zsuzsa, Horváth Charile.


Az elmúlt évek fesztiváljainak sikere - melynek ötletadói: Kovács Róbert Kőbánya polgármestere, Póka Egon Kőbánya díszpolgára a Kőbányai Zenei Stúdió vezetője és Joós Tamás a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezetője voltak - egyértelművé tette, hogy az egyszeri alkalomból hagyomány szülessen és 2013. óta minden év augusztus hónapjában a kőbányai Óhegy parkban zenei programmal álljunk Kőbánya és Budapest közönsége felé.



Augusztus 19-én, pénteken 14.00 órakor kezdődő fesztiválon a következő együttesek várják a blues szerelmeseit. A program végén tűzijáték szórakoztatja a közönséget.


A fellépők sorrendben:

14:00 Zsuzsi mosolyog

15:30 Watch me

17:00 Török Ádám és Mini

18:30 Póka - Tátrai regeneráció

20:30 Deák Bill

22:15 Tűzijáték

Műsorvezető: Abházi Csaba


Új hozzászólás