Forogj világ! - Apostol, Péter Szabó Szilvia és 2Men koncertek a Savaria Karnevál pénteki napján

Képgaléria megtekintése2016.08.27. - 13:00 | vaskarika.hu

Forogj világ! - Apostol, Péter Szabó Szilvia és 2Men koncertek a Savaria Karnevál pénteki napján

Minimálakusztik, korfüggetlen szívrablás nosztalgikus múltidézéssel és forogjvilág kispocakkal - Augusztus 26-án a Sörkert, a Fórum Színpad és a Borok utcája koncerthelyszíneit jártuk be, ahol fellépett a 2MEN, az Apostol és a babát váró Péter Szabó Szilvia.

HIRDETÉS

2MEN a kertben 

Akinek kicsit sok volt az emberáradat, a mindenhonnan érkező hanghatások, zenefoszlányok, és melege is volt már nagyon, az jól tette, ha benézett a Sörkertbe délután! Baranyai Ákos és Bujtás Ervin gondoskodtak a hangulatról, minimál acoustic hangszerelésükkel meglepően érdekesen és szórakoztatóan adtak elő a közönségnek ismert slágereket és saját számokat is. Jó sörökhöz jó zene dukál, a fák árnyékába leülve-megpihenve lehetett hallgatni a kellemes dallamokat, külön kis szigetté alakítva a Sörkertet annak, aki ráfigyelt. (Szöveg és fotók: Szabó Bence Paszkál)

Korfüggetlen szívrablás, nosztalgikus múltidézés - Apostol koncert a Fórum színpadon

Az Apostol, akiknek a 70-es, 80-as években toplistás, szívhez szóló slágereit a főtér közönsége, köztük a fiatalok is örömmel fogadták. Igaz, nem voltak nagy szellemi próbatétel elé állítva, bár nem is ezért jöttek - a mondanivaló annyira konkrét és egyértelmű volt, hogy "agyalásmentesen" adhatták át magukat a hangulatnak - igazi többgenerációs kórussá vált ezáltal a szombathelyi Fő tér közönsége. Táncolhattak vagy éppen együtt énekelhettek az együttessel, a magányosan ücsörgők pedig merenghettek azon, hogy okosabban kell-e élniük, vagy miért nehéz búcsút venni a boldogságtól... ( vaskarika.hu - Fotók: Dart)


Forgott a világ velünk! - Péter Szabó Szilvia és pocaklakója a Borok Utcában

Ki ne emlékezne, a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, vagy 2005-ben, az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Forogj világ című dalra? Az egykori NOX zenekar frontembere és énekesnője, Péter Szabó Szilvia hosszú évek után újra egyedülálló produkcióval és sok meglepetéssel fűszerezve  kápráztatta el a közönséget a Borok Utcájában. Hallhatóak voltak Szilvia legújabb dalai és természetesen felcsendülnek a régi nagy NOX-slágerek is. (vaskarika.hu - Fotók: Varga András)

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás