Van egy hírem: megpattant a hárem! - Háremrablás a Szultánia Kávézóban

Képgaléria megtekintése2016.08.28. - 09:00 | Dart

Van egy hírem: megpattant a hárem! - Háremrablás a Szultánia Kávézóban

Augusztus 27-én délután a Savaria Legio megdézsmálta a hastáncosok háremét, hogy beszedje a császári adót. A pénzbegyűjtés jótékonysági célokat szolgált, a látogatói adományokból a szervezők Aranyhíd EGYMI-t, a Rumi Többcélú jótékonysági Intézményt és az Ikervári Gyermekotthont támogatják.

HIRDETÉS

A karnevál egyik legvidámabb színfoltja a legiós háremrablás a Szultánia Kávéházzá átalakult Cafe Frei szabadtéri színpadán. Egy humoros játék a jótékonyság érdekében, melyben a közönség is aktív résztvevő. Hiába van előre megtervezett koreográfia, mindig az improvizáció hozza a legjobban ülő poénokat. A savariai XV. Apollinaris Legio legénysége nem bánt kesztyűs kézzel a "közerkölcsöt sértő fedetlen testeket közszemlére tévő" személyekkel.

Itt még mosolyog a háremőr

Idén az eunuch nem állt ellen az adószedőknek, a nézők vérszomja miatt sajnos nem kerülhette el sorsát. Az adószedő körkérdésére:

- Milyen véget érdemel a háremőr?

A gyermekek véres, lassú és óvatos véget javasoltak neki. A legiósok az eunuchot diszkréten hátravitték, a háremet pedig a Történelmi Témaparkban található bázisra.


A nézők pedig adakoztak a nemes jótékonysági célokra.

Figyelem a pletykák szerint a legio a karnevál utolsó napján vasárnap 11-kor ismét meglátogatja a szombathelyi Uránia Udvarban található Szultánia Kávézót rekvirálás céljából.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás