Senki se menekül! - Quimby, Szabó Balázs Bandája, Zaporozsec és fúvószenei koncertek a Savaria Karneválon

Képgaléria megtekintése2016.08.28. - 13:30 | Szabó Bence Paszkál, Sulics Boglárka

Senki se menekül! - Quimby, Szabó Balázs Bandája, Zaporozsec és fúvószenei koncertek a Savaria Karneválon

Augusztus 27-én ismét a Sörkert-Fórum Színpad-Borok utcája helyszín-szentháromságot jártuk be, ahol fellépett a Quimby, a Szabó Balázs Bandája, a Zaporozsec és Szombathely Város Fúvószenekara.

HIRDETÉS

Senki se menekül - A Quimby gyújtogatta a lámpát a szívekben szombaton

Az Epcos sokak örömére jól bemutatott nekünk, szombat este eljött az a koncert, amire valószínűleg a legtöbben vártak, és amire még többen el is jöttek. 21 órakor a Fórum színpad előtt már szinte a Városházáig megtöltötték a főtér minden négyzetcentiméterét a fesztiválozók. Aztán színpadra lépett az a 25 éves zenekar, amit talán senkinek nem kell bemutatni, a Quimby.

A közönség főleg az első sorokban élvezte is a koncertet, énekelték a dalokat, tapsban sem volt hiány. De megeshet az is, hogy aki szimplán a zene kedvéért jött el, és nem jutott közel a hangosítópulthoz, annak talán annyira nem jött át a Quimby-érzés. A hangosítás minősége, de legalábbis a hangtér spektruma valahogy nem terjedt ki azokra a területekre, ahová az emberek csak két perccel a koncert kezdése után tudtak érkezni, mert a tömeg elől senki se menekült... 

Élet elvitelre Szabó Balázsékkal

A felvonulásba benyúlt az este 8 órakor a borok Utcájában kezdődő Szabó Balázs Bandája koncertje. A magyar népzene, a rock, a pop és a funk határvidékein mozgó koncerten egy igazi zenei utazáson vehettünk részt. Balázs elmondta, hogy régebben a gólyalábasokkal rengeteget járt a karneválon, és nagy álma volt, hogy egyszer ne csak felvonulóként, hanem előadóként is bemutatkozhasson valamely színpadon.

Begurult a Zaporozsec a Sörtérre

A szombat este méltó lezárása volt a sörtéri Zaporozsec koncert. A srácok már színpadra lépésük elején fergeteges hangulatot teremtettek: a közönség elment velük a Marsra, rögtön elvarázsoltak mindenkit kedvességükkel, a délután folyamán pedig élőben is bejelentkeztek a fesztiválról.

Folk mix - fúvószene, ahogy ritkán halljuk

Késő délután Szombathely Város Fúvószenekara szórakoztatta a Borok utcájában érkező látogatókat. Igazi folk mixet hallhattunk tőlük, a repertoárban fiatalok és idősebbek számára ismert dallamok csendültek fel, twisteltünk a Hungária egyvelegre és tomboltunk Bon Jovi It's my life-ra.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás