Karneválérdekességek: herceg a karneválon, játék a tűzzel a tűző napon

Képgaléria megtekintése2016.08.28. - 12:40 | Szabó Bence Paszkál, Sulics Boglárka

Karneválérdekességek: herceg a karneválon, játék a tűzzel a tűző napon

A Karnevál díszvendégeként volt jelen a Nyugat-Dunántúl másik legendás történelmi színhelye, Eszterháza. A fertődiek barokk látványosságokkal színesítik a Karnevált, ahol tiszteletét tette herceg Esterházy Antal is. A Történelmi Témaparkban a sárvári Nádasdy Bandérium hagyományőrei "mókáztak", míg a főtéren a Freak Fusion tagjai játszottak a tűzzel - a tűző napon.

HIRDETÉS
A szombati napon 13. Galántai Herceg Esterházy Antal is meglátogatta a karnevált. Délután találkozott Puskás Tivadar polgármesterrel a Civil Korzóban bemutatkozó Eszterháza standjánál. Rövid beszélgetés után a herceg úr ellátogatott a Témaparkba is, illetve az esti felvonuláson is részt vett.

A szombati karneváli műsort a Fórum színpadnál ebéd után a Freak Fusion Cabaret vándorcirkuszos bemutatója indította. Tűző napon is lehet a tűzzel játszani - látványos, akrobatikus műsorszámokat adtak elő, a közönséget is néhol bevonva, megmozgatva, kellemes humorral megfűszerezve az előadást. Volt artistaszám, tűzdobálás, "standup", és az a furcsa bicikli tubával az oldalán, amit mindenki nézegetett a karneváli forgatagban. 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás