Vad Fruttik és Kiscsillag a karnevál egén

Képgaléria megtekintése2016.08.29. - 19:00 | Szabó Bence Paszkál

Vad Fruttik és Kiscsillag a karnevál egén

A karnevál elhúzta a csíkot, a de még előtte még jól meghajtotta magát, három remek koncerttel! Augusztus 28-án, a karnevál zárónapján a zenei produkciók közül a Csík zenekar, a Kiscsillag és a Vad Fruttik koncertjeit kaptuk lencsevégre.

HIRDETÉS

Kellemes vasárnapesti kikapcsolódást ígért a Csík zenekar Fórum Színpados koncertje, ahol minden Csík-zene szerető élvezhette a népzenei repertoárt, és az alternatív zenekarok ismert számainak újragondolását. Az zárónap esti programjainak indításához tökéletes felütés volt a Quimby-, Hobo- és Kispál opuszokkal örvendeztető csapat örömzenélése. Főként, hogy utánuk Lovasi garázszenekara adta élőben azt, amit előtte népiesen Csíkék.

A fórumtól a borutcáig átvágni is emberes mutatvány volt vasárnap este, mert a standoknál embertízezrek szórták a csörgő forintokat kereskedők túlárazott portékáiért (amit ma már legtöbbje normál áron ad a hétköznapi árképzés szokása szerint, csak a karneválra dobta rá a 30-40 százalék sarcot).


Szóval Lovasi és bandája, a Kiscsillag várta a szándékot és a tömeget, pontosabban fordítva: a tömeg és a szándék várta a Kiscsillagot! Ahogy Likó Marciék is ugyanilyen feszültséggel és lelkesedéssel teli tömeget kaptak karneválzárásként. Egyik zenekart se akarta elengedni a hallgtóság, kétszer is visszatapsolta őket, a bandák pedig nem haboztak eleget tenni a ráadásnak. Szívmelengető volt hogy volt kollégánk, Vida Gabi emlékére is szólt dal az este a Vad Fruttik előadásában.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás