Csúcsüzem a terepasztalokon - Vasútmodell kiállítás a színházaulában

Képgaléria megtekintése2016.09.10. - 12:00 | vaskarika.hu - Fotók: Varga András

Csúcsüzem a terepasztalokon - Vasútmodell kiállítás a színházaulában

Pénteken impozáns helyen, a Weöres Sándor Színház aulájában nyílt meg a Szombathelyi Vasútmodellező Egyesület vasútmodell kiállítása. Egy miniatűr világ tele izgalmakkal, maximális látványossággal

HIRDETÉS

Évek óta népszerű a Szombathelyi Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület kiállítása, mely szeptember 9-11. között tart nyitva a Weöres Sándor Színház aulájában.

A vasúttársaságok legkülönbözőbb mozdony- és vasúti szerelvény választéka látható egy helyen, beüzemelve, működőképesen fogadják az érdeklődőket. A legapróbb részletekig kidolgozott modellekről van szó, a tereptárgyak pedig szinte életre kelnek. 

A miniatűr világ lenyűgözi a mindenre rácsodálkozó kisgyermekeket, de az aprólékos munkát elismerő felnőtteket is! Sok kitartás és szorgalom van az élethű terepmodellek mögött. A körfűtőház és környéke elrepít bennünket egy olyan világba, ami a valóság egy idősíkjának pontos lekövetése. Olyan, mintha a magasból néznénk a vasútüzemet, felülnézetből látunk mindent: a fákat, bokrokat, síneket, mozdonyokat, vagonokat, üzemépületeket. Nagyon precíz, hiteles munka a kiállítás anyaga! 

A kiállításon lehetőség nyílik egy kicsit játszani is ezekkel a vasútmodellekkel. Ha valaki épp itt kap kedvet saját terepasztal összeállításához, minden segítséget megkaphat ehhez!

Nyitva tartás:

Szombathely Akacs Mihály utca 7.

szeptember 9. péntek 13:00 - 20:00
szeptember 10. szombat 10:00 - 20:00
szeptember 11. vasárnap 10:00 - 18:00
Belépők: felnőtt 600 Ft gyermek 400 Ft 

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás