Legyél sikeres fiatal! - Lakatos Levente volt az író-olvasó találkozó vendége Csepregen

Képgaléria megtekintése2016.10.05. - 00:10 | Sulics Boglárka - Fotók: Rumi Edina

Legyél sikeres fiatal! - Lakatos Levente volt az író-olvasó találkozó vendége Csepregen

Az Országos Könyvtári Napok programsorozat részeként Lakatos Levente volt a vendég a csepregi könyvtárban október 3-án. Az író-olvasó találkozón a rajongók kérdésekkel bombázhatták a lányszíveket megdobbantó ifjú írót.

Azt gondolnánk, hogy Levente a fiatal tinik körében ismert író, azonban meglepő módon nem csak az ifjúság képviseltette magát a találkozón. A feszültség oldása érdekében Levi először saját életéről mesélt a hallgatóságnak. Elárulta, hogy nem éppen egy adonisz volt gyerekkorában, azonban eltökéltségének köszönhetően ma már jól érzi magát a testében.


Fiatal korában is érdeklődött az írás iránt, ám fő célja a színészi pálya volt, de szerencsére hamar rájött, hogy nem ez az ő útja. Médiaszereplések után 2008-ban jött meg az írói siker számára, megjelent első könyve, mely a Legyél sikeres fiatal! címet viseli.

Harmincéves kora ellenére már kilenc könyve jelent meg, és sikere töretlen. Rajongóival napi szinten tartja a kapcsolatot Facebook-os oldalán, akik már az Instagramon is követhetik mindennapjait. Gondolatai, napi kis szösszenetei támaszt, vigaszt adnak közönsége és közössége számára.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás