Esküvőre fel! - I. ProfiEsküvő Kiállítás Szombathelyen (okt. 8-9.)

2016.10.06. - 00:30 | vaskarika.hu Fotók: Büki László 'Harlequin'

Esküvőre fel! - I. ProfiEsküvő Kiállítás Szombathelyen (okt. 8-9.)

Helyszín: Szombathely, Agora Művelődési És Sportház

Dátum: 2016.10.08 - 09.

Minden, ami esküvő, azaz új kollekciók, vőlegény és menyasszonyi ruhaköltemények, profi fotósok, dekoratőrök, a legjobb zenei szolgáltatók várják a kétnapos esküvőkiállítás iránt érdeklődőket az AGORA-MSH-ban.

A rendezvény célja, hogy a helyiek és a város környékén élők átfogó képet kapjanak a nagy nappal kapcsolatos teendőkről és a környék esküvői szolgáltatásairól, így a hosszas utánjárások helyett szinte a teljes esküvő leszervezhető ezen a napon.

Amikor először felmerült ennek a kiállításnak az ötlete, sokan nem értették, hogy miért ilyen korán, az esküvői szezon végén rendezik meg. Ám az esküvő megszervezése, helyszín kiválasztása, a profi szolgáltatók megtalálása nem egyszerű feladat. A legjobbak és a legkeresettebbek már most azzal küzdenek, hogy marad-e elég szabad időpontjuk. A tapasztalat az, hogy októberben még hézagos a naptáruk, így most ezen a kiállításon megtalálható lesz mindenki, akivel a Nagy Napot emlékezetessé és egyedivé lehet tenni. A kiállításon a térség legjobbjai mutatkoznak be: fotósok, filmesek, dekoratőrök, menyasszonyi ruhakölcsönzők, ékszerészek, zenekarok, Dj-k, ceremónia mesterek, cukrászok a teljesség igénye nélkül. Óránként a színpadon programok színesítik a Nagy Napra készülődést, úgyhogy esküvőre fel! 


I. ProfiEsküvő kiállítás remek alkalom a próbákra, a szolgáltatások lefoglalására, vásárlásra, sőt a legtöbb kiállító akciókkal várja a látogatókat. Az ifjú pár számos ötletet kaphat a nagy napra, és akár kedvezményes áron lefoglalhatja ruháját, összeállíthatja a menüt, és hasznos esküvői tanácsokban részesül. Ara, örömanya, de bármelyik látogató kérhet smink-és stílustanácsot.

Megismerhetik az érintettek az idei virág-és ékszertrendeket, ezenkívül több kiállító kóstolóval is készül. A kiállítók stílusát tekintve elmondható, hogy a modern és a hagyományos esküvőre készülők is megtalálják majd számításaikat a szombathelyi rendezvényen, a tombolán pedig megnyerhetik a menyasszonyi ruha kölcsönzést is!!

Program: 

Október 8. (szombat)

11.00 Gombos Bálint atya, az éneklő pap, az internet sztárja

A szombat délután folyamán érkezik: LAGZI LAJCSI  

Szombat és vasárnap:

13.00 Jump zenekar és Fortuna Duó

14.00 Styl nyakkendőkötő verseny ajándékokkal

15.00 Danics Dóra és Gáspár Eszter koncertje

16.00 Borostyán szalon divatbemutatója a koncert és a divatbemutató közben lézershow a Kopulától

17.00 Tombolasorsolás

Ajándék felajánlások:

Romantika részéről 1-1 esküvői ruha kölcsönzés

Kiss Gábor szabóság 2×20.000 Ft ajándékutalvány

Tomvoy limo 2x10.000 Ft ajándékutalvány

Kámoni virágsarok 2x5.000 Ft ajándékutalvány

Balogh Ékszer felajánlásában Majorica gyöngy ékszer esküvői kollekciójából egy komplett szett és a Kerekes cukrászda felajánlásában torta  


Új hozzászólás