Termelői piaczáró-piacnyitó Bükfürdőn

Képgaléria megtekintése2016.10.08. - 00:40 | Büki László 'Harlequin'

Termelői piaczáró-piacnyitó Bükfürdőn

Idén április 29-én nyitott ki Bükfürdőn a Termelői Piac és - átmenetileg - október 7-én zárta pavilonjait. Ám a kereskedők kérésére és a nagy érdeklődésre való teintettel október végéig - csökkentett nyitvatartással - még 3 alkalommal várja látogatóit péntekenként a megszokott helyen, a Tourinfo iroda melletti téren. Október 7-én is rengeteg érdeklődő, köztük számos külföldi ismerkedett és vásárolt a magyar termékekből, melyeket környékbeli árusok kínáltak.

A rendhagyó piaczárón Spilenberg Andrea, a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület elnöke jelentette be az árusok és vásárlók számára egyaránt örömteli hírt.

 

A termelői piac és alkalmi vásár idei évben a termelők és a vásárlók kérésére október végéig, így az eredetileg tervezett időszakhoz képest még október 14-én, 21-én és 28-án tart nyitva 15-18 óra között. 

A pénteki piaci forgatagot színes kulturális program kísérte, melyben fellépett a Répcementi Férfikar bordalokkal, gyöngyösfalui amatőr színjátszók vásári komédiával, valamint Peltzer Géza harmonikás.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás