Copy Con, Soulution és rockklasszikusok a Végállomásban (okt. 28-30.)

2016.10.26. - 02:30 | vaskarika.hu

Copy Con, Soulution és rockklasszikusok a Végállomásban (okt. 28-30.)

Helyszín: Szombathely, Végállomás Klub

Dátum: 2016.10.28 - 30.

Október 28-án, pénteken a hazai ragga-reggae nagykövete, Copy Con érkezik a Végállomásba. Október 29-én, pénteken pedig a klasszikus, dögös rockzenéké lesz a főszerep. Október 30-án, vasárnap a már jól megszokott Halloween party veszi kezdetét, ezúttal egy nem mindennapi produkcióval.

Október 28. (péntek)

Copy Con koncert

Sokan a hazai reggae-élet egyik leghitelesebb előadójának tartják, hiszen a magyar hagyományoktól távolálló műfajt elsőként sikerült az itthoni mentalitásnak megfelelő módon átértelmeznie, és előadnia. Szólókarrierjének kezdetén „Jamaika magyar hangjának" nevezték, ami nemcsak a műfaj nagyjainak magas szintjén megvalósított előadásmódot jelentette, hanem a hazai „lelkület" megjelenését szövegeiben, dalaiban. A szolnoki lakótelepről indult, pincérből lett előadó mindmáig őszinte tudott maradni, távol a művészi megalkuvásoktól, álszentségtől...

Az este különlegességét egy kevéssé szívderítő esemény adja. Utoljára lép színpadra városunk hosszú évek óta egyik legnépszerűbb formációja, a Soulution. A srácok ígérete szerint a koncerten a teljes, régi felállás tiszteletét teszi, hogy egy felejthetetlen bulival búcsúzzanak lelkes közönségüktől.

Bemelegítésről egy friss formáció, az Ébredő kutyák gondoskodik.

Belépő: 1.500.- Ft

Kapunyitás: 19:30

Koncert kezdés: 20:15

Sorrend: Ébredő kutyák, Copy Con, Soulution.

Copy Con:

 

Október 29. (szombat)

Érkezik a Szentgotthárdról az AC/DP, akik egy frenetikus AC/DC showt prezentálnak majd, valamint a helyi Bad Ferro a 70-es, 80-as évek rock klasszikusaival.

Belépő: 700.- Ft

Kapunyitás: 20:00

Október 30. (vasárnap)

Halloween party

A buli keretében hozzánk látogat a Where Is Cooper /Alice Cooper tribute zenekar/ és egy vadiúj stílusú, fúziós banda a Continoom, hogy egy fergeteges bulit adjanak.

Európa legjobb Alice Cooper tribute bandája Szombathelyre érkezik egy látványos élő show műsorral. Garantáltan úgy érzed magad, mintha a mester buliján lennél!

Róluk írták:

„A Where is Cooper nevű Alice Cooper tribute zenekar 2012-es alakulása óta játssza a hazai színpadokon a "mester" életművét. Egy WIC koncert túlmutat egy zenei élményen, hiszen a tökéletes hangzás a profi zenészektől alap, ám ők látványban is hozzák a Cooper érzést, színészekkel kiegészülve komplett show műsort adnak. Repertoárjukban jelenleg 26 dal szerepel, köztük a közismertek, mint a Poison, az Im eighteen , vagy a Hey stupid, de jó néhány kevésbé ismert is."

Continoom:

„A jövő zenéje" - Fúziós Future Rock

Így minősítette a legtöbb ember a Continoom zenekar produktumait, amikor először meghallotta. A zenei stílusok érdekes, és eddig még nem hallott fúziójával dolgozó akkor még csak a (Tűzmadaras, The Voice-os) Schrott Péter-ből egyszemélyes zenekar 2014-ben debütált az Enlighten single-lel.
Azóta egy Poison (Nicole Scherzinger cover) single is kijött a kezeik közül. 2015 májusában megjelent a Tear Down The Walls Ep, 3 slágergyanús dallal, és egy ismert feldolgozással,
a Say Something - gel (The Great Big World feat. Christina Aguilera). A 4 közül talán a legfogósabb dalra, a Parachute-ra egy klip is készült, ami az EP-vel együtt jelent meg- 2016 januárjában egy Avicii feldolgozás is napvilágra került természetesen sajátos, Continoom stílusban. Ezzel együtt a másfél éve létező formációnak már 5 videoklipje van!

Az est helyi fellépője az egyre ismertebb és népszerűbb, kissé könnyedebb stílusban alkotó Clap4What.

Belépő: 1.500.- Ft (jelmezben érkezőknek csak egy ezres)

Kapunyitás: 19:00

Where Is Cooper: 

 

Új hozzászólás