Olaszos hangulatban - A Cafe Frei novemberi programjai (nov. 14-28.)

2016.11.16. - 00:10 | vaskarika.hu

Olaszos hangulatban - A Cafe Frei novemberi programjai (nov. 14-28.)

Helyszín: Szombathely, Cafe Frei

Dátum: 2016.11.14 - 28.

Szicíliai kalandozás és fotókiállítás, olasz dalest Tibkével és Gézával, valamint az ÉLET NŐI dolgairól beszélget Bálint Éva Falusi Anikóval novemberben a Cafe Freiben!

November 17. (csütörtök)

20:00

Szabó Tibor és Peltzer Géza olasz estje

Kávékedvelő zenészek találkozása zenekedvelő kávézókkal a Cafe Frei Szombathelyben

Új zenei programunkkal arra teszünk kísérletet, hogy a zene és a kávé világát közelítsük egymáshoz, illetve a közönség a fellépőket is ismerhesse meg, ne csak zenéjüket. Ennek érdekében kávékonyháinkhoz származásban, zenei stílusban vagy bármi másban kötődő zenészeket, zenekarokat, alkalmi formációkat látunk vendégül kávéházunk színpadán.

Amikor a hangszerek pihennek, vendégeinket a kávéhoz való viszonyukról, kávés élményeikről is faggatja az est házigazdája: Pálfi András.

Novemberi vendégünk: Szabó Tibor és Peltzer Géza

Szabó Tibor a Weöres Sándor Színház sokoldalú színművésze, már fiatal korában belekóstolt a zenészéletbe is. Mostanra színházi elfoglaltságai mellett rendszeresen részt vesz zenei projektekben, önálló esteket, koncerteket ad. Zenésztársai ismert figurái a szombathelyi zenei életnek, számos formációban muzsikáltak és muzsikálnak jelenleg is.

Az est folyamán válogatás hangzik el a XX. század olasz dalterméséből. A műsor gerincét a Weöres Sándor Színház nagy sikerű Anconai szerelmesek című előadásának dalai képezik, de lesz szerenád, nápolyi népzene, filmzene és talán még klasszikus is.

A zenekar tagjai:

Baranyai Ákos - gitár
Peltzer Géza - harmonika
Szabó Tibor - ének

November 21. (hétfő)

18:00

Az élet NŐI és FÉRFI dolgai

Beszélgetés kultúráról és az életről - kulturáltan

Havonta ismétlődő programunkban Bálint Éva és Szabó Tibor színművészek a Cafe Frei Szombathely színpadán házaspárokat látnak vendégül. Bálint Éva az élet női, Szabó Tibor pedig férfi dolgairól és kultúráról beszélget meghívott vendégeikkel.

Bálint Éva vendége: Falusi Anikó - egyetemi énektanár, színházi korrepetitor

November 28. (hétfő)

18:00

SZICÍLIA: AZ UTCA VÁR! - Polcsik Máté fotókiállítása

„Idén Szicíliában nyaraltunk édesapámmal. Napjainkat a környék bejárásával töltöttük,
miközben remek fotótémákra akadtam. Mint minden fotós, a pillanat megragadására törekszem. A hétköznapi élet kis mozzanatokkal teli, amiket nem mindenki vesz észre. Ezekre próbálok rávilágítani, és egy történetet, egy emberi sorsot egyetlen képben elmesélni. Nagyon szeretem csinálni, gyönyörű szakma ez. Minden perc megéri a kínlódást, ami kellhet egy-egy kép elkészítéséhez: van, hogy futni kell, hogy odaérj egy adott eseményhez, és van, hogy órákat ülsz egy helyben a megfelelő fényre vagy kompozícióra várva, de nincs annál jobb érzés, mint amikor látom a kész képet, és látom, hogy tetszik az embereknek."

A kiállítást megnyitja: Juhász Tibor, az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület elnöke

A kiállítás megtekinthető: 2017. január 3-ig


Új hozzászólás