Hétköznapok sanzonjai Bükön - Kelemen Zoltán és Völgyi Attila koncertje (nov. 14.)

2016.11.11. - 00:20 | vaskarika.hu

Hétköznapok sanzonjai Bükön - Kelemen Zoltán és Völgyi Attila koncertje (nov. 14.)

Helyszín: Bük, Művelődési és Sportközpont, Könyvtár

Dátum: 2016.11.14.

Kelemen Zoltán dalszövegei, Völgyi Attila és Jacques Brel zenéje várhatóan a büki közönséget is elvarázsolja, és elrepíti egy olyan világba, ahol a benső legérzékenyebb, legtitkosabb rezdülései együtt mozognak a külső világ olykor rideg, olykor kedves, szívszorítóan esendő valóságával. November 14-én a Büki Színházi Esték sorozat részeként Hétköznapok sanzonjai címmel Kelemen Zoltán és Völgyi Attila koncertje várja az érdeklődőket a Büki MSK színháztermében.

A Hétköznapok sanzonjai egy különös, borzongató, ismerősen ismeretlen világba repítik a hallgatókat, nézőket. Mindegyik dal egy különálló „égitest". Olyan 4-5 perces történetek, víziók, reflexiók ezek, melyekben a benső legérzékenyebb, legtitkosabb rezdülései kéz a kézben táncolnak a külső világ olykor rideg, olykor kedves, szívszorítóan esendő valóságával. A hétköznapokkal. A hangszeres játék és a dalszövegek szoros, elválaszthatatlan szimbiózist alkotnak a mintegy 80 perces produkcióban, ahol a költészet boldog házasságra lép a főleg európai sanzon és jazz hagyományaiból építkező, egyedi hangulatú zenével. 

November 14. (hétfő)

19.00

Forgószínpad - Büki Színházi Esték

Hétköznapok sanzonjai - Kelemen Zoltán és Völgyi Attila koncertje

Zene: Völgyi Attila, Jacques Brel

Versek, dalszövegek: Kelemen Zoltán

Belépő: 900.- Ft

Helyszín: Büki MSK színházterme

Kapcsolódó írásunk: 

Letaglóz, majd felemel - Kelemen Zoltán és Völgyi Attila koncertje a Weöres Sándor Színházban

2016.04.10. - 10:30 | Rozán Eszter - Fotók: Varga András

Letaglóz, majd felemel - Kelemen Zoltán és Völgyi Attila koncertje a Weöres Sándor Színházban Teltházas-pótszékes terem fogadta Kelemen Zoltán és Völgyi Attila Hétköznapok sanzonjai című koncertjét április 9-én a Weöres Sándor Színházban. Kelemen Zoltán dalszövegei, Völgyi Attila és Jacques Brel zenéje elvarázsolták a közönséget egy olyan világba, ahol a benső legérzékenyebb, legtitkosabb rezdülései együtt mozognak a külső világ olykor rideg, olykor kedves, szívszorítóan esendő valóságával.

Új hozzászólás