U2, Radiohead, Iggy Pop - 8. Alterába Fesztivál

2016.11.14. - 15:30 | vaskarika.hu

U2, Radiohead, Iggy Pop - 8. Alterába Fesztivál

Helyszín: Körmend

Dátum: 2017.07.11 - 16.

Óriási neveket vonultat fel a 2017-es programjában az kétszeres Pro Art díjas körmendi Alterába Fesztivál. Kattintottál? Akkor kattanj is rá!


HIRDETÉS

Július 11-16 között Magyarország kiemelkedő klubzenekarai lépnek színpadra, a jól ismert, családias környezetben!

Többek közt, a Halott Pénz,Vad Fruttik, 30Y, Ismerős Arcok, Ossian, Magashegyi Underground, PUF, Sziámi AndFriend's, PASO, Péterfy Bori, Mátyás Attila Band, Aurora, Moby Dick, Anna and the Barbies, Bagossy Brothers, Firkin, Ed Philips and the Memhis Patrol, Soulwave, Apey and the Pea, Tökéletes Helyettesek, Hollywood Rose, Action, Diggiman Live, Fatal Error azok a csapatok, akik garantálják a 8. fesztivál hangulatát.

Amint látható, a szervezők tartják az ígéretet, így 2017-ben újra lesz rock nap a keményebb zene kedvelőinek!

A kisszínpadon Magyarország legnagyobb rockbuli-felelőse, Rockisten Golyó pakolja a zenéket, akinek a méltán népszerű alterfelelős, Johnny segíti a legjobb dalokkal hajnalig mulattatni a fesztiválozókat!

Így minden este hallható U2, Radiohead, Iggy Pop és számos külföldi előadó is a hazai legnagyobbak mellett!

A facebook oldalán a fesztivál 2017-ben is indít feltörekvő zenekaroknak szavazós versenyt, ami alapján 11 zenekar biztosan felléphet az „Ország legnagyobb kerti partiján"!

Az ötnapos bérletekhez azok, akik már legalább négyszer vettek bérletet, egy hűségakció keretében november 28. és 30. közt 9.000.- Forintért juthatnak most az 5 napos 2017-es bérlethez!

Természetesen a 10.000.- Forintos akciós bérletek is megmaradnak, melyek december 1-től érhetők el a www.alterabafesztival.hu oldalon feltüntetett módon és a TIXU.HU-n. A normál bérlet ár is baráti, az 5 napra kedvezmény nélkül 12.500.- Forint lesz. Ahogy mindig, a napijegyeket a helyszínen lehet csak megvásárolni, 3.800-4.000.- Forintos árakon.

A szervezők nagy meglepetéssel és egyedi ajándékokkal is készülnek, valamint a leggyorsabb bérletvásárlókat is külön ajándékkal lepik meg! 

Új hozzászólás