Most először: Hacuka Handmade, a szombathelyi közösségi vásár új kezdeményezése (dec. 3.)

2016.11.30. - 19:45 | vaskarika.hu

Most először: Hacuka Handmade, a szombathelyi közösségi vásár új kezdeményezése (dec. 3.)

Helyszín: Szombathely, Thököly u. 36.

Dátum: 2016.12.03.

Kézműves termékkel és művészeti alkotásokkal várja az érdeklődőket a Hacuka Handmade december 3-án, most szombaton 8-tól 13 óráig.

A népszerű szombathelyi közösségi vásár új kezdeményezéseként számtalan karácsonyi ajándékötletet találunk az árusok asztalán: rézkarcokat, aquarelleket, selyemképeket, zsinór-, lencse-, bőr-, gyöngy- és égetett gyurma ékszereket, illetve ajándéktárgyakat, különböző karácsonyi dekorációkat, horgolt-, textil- és csuhédíszeket, kopogtatókat, grincsfákat.

A bemutatkozó műhelyek és kiállítók: Angyalfia Műhely, Teavirág, Manókanál, Zöld Montázs, Blue Bird Design, Jutta Műhelye, Kézfogás a Gyermekekért Egyesület, S.Horváth Ildikó, Silk Arts by Kriszta Dezse, Hevesi Georgina, Molnár Kinga, T. Horváth Ágota, Virágné Geiszler Éva, Pesthy Zsuzsa és Nárai Erna.


Karácsony előtt még az immár hagyományos Hacuka vásárt is megrendezik: december 10-én, ugyancsak 8 és 13 óra között újra előkerülnek a saját ruhatárakban már feleslegessé vált új és használt minőségi ruhák,  játékok, lakásdekorációs kellékek, egyéb hasznos holmik. A Hacuka elsősorban a Facebook-on szerveződik: az aktuális eseménynél a portékákból is kaphatunk ízelítőt.

Helyszín: Szombathely, Thököly u. 36., a Külsikátorral szemben.

További információ a Hacuka saját facebook oldalán: https://www.facebook.com/hacukakozossegivasar/


Új hozzászólás