Ha a héten moziba mennél, itt a választék (dec. 8-14.)

2016.12.07. - 12:00 | vaskarika.hu

Ha a héten moziba mennél, itt a választék (dec. 8-14.)

Helyszín: Szombathely, AGORA–Savaria Filmszínház

Dátum: 2016.12.08 - 14.

A Savaria Mozi heti filmkínálatában látható többek közt a Hivatali karácsony című vígjáték, A kis kedvencek titkos élete, a Szövetségesek amerikai thriller, A martfűi rém című magyar filmdráma, A szobalány című romantikus dráma, a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, Mansfeld valamint a Legendás állatok és megfigyelésük.

December 8-16.

Az ART-MOZI az EUROPA * CINEMAS és az ART Mozik Nemzetközi Szövetségének tagja.     

(KN) Korhatár nélkül megtekinthető, (6) 6 éven aluliak számára nem ajánlott (12) 12 éven aluliak számára nem ajánlott, (16) 16 éven aluliak számára nem ajánlott, (18) 18 éven aluliak számára nem ajánlott.       

Helyár: 1.200 Ft Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1.000 Ft

Szent Márton kártyával 20% kedvezmény  

Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával.

A műsor- és teremváltoztatás jogát fenntartjuk.

HÉTFŐN MOZINAP: minden jegy csak 1.000 Ft!

Részletes műsor: www.savariamozi.hu

Online jegyfoglalás: jegyfoglalas.savariamozi.hu 

December 8-án, 10-én és 12-én 14.10-kor; 9-én 16.10-kor

Vaina (6) 3D 103'

Amerikai családi animációs film

Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért.

A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.

December 8-án és 12-én 16.10-kor; december 9-10. 18.15-kor; 11-én 18.45-kor; 13-án 17.20-kor; 14-én 15.00-kor

Hivatali karácsony (16) 105'

Amerikai vígjáték

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...

Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.

Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne!


December 9-én 14.30-kor; 14-én 17.00-kor

A kis kedvencek titkos élete (6) 3D 86'

Amerikai családi animációs film

Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába. 

December 8-án és 12-én 20.15-kor; 9-10-ig 20.20-kor; 11-én 20.50-kor; 13-án 19.25-kor; 14-én 19.00-kor

Szövetségesek (16) 121'

Amerikai thriller

A Szövetségesek Max Vatan hírszerzőtiszt története, akit 1942-ben Észak-Afrikában összehoz a sors a francia ellenálló Marianne Beausejourral egy veszélyes küldetés során, az ellenséges vonalak mögött. Amikor Londonban újra találkoznak, kapcsolatukra baljós árnyékként vetül a háború emberfeletti nyomása... 

December 10-én 16.10-kor; 11-én 16.35-kor

Énekelj (16) 3D 121'

Amerikai családi animációs film

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.

Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket... 

December 8-13. 22.00-kor

A martfűi rém (18) 118'

Magyar thriller

Halálra ítéltek egy férfit egy fiatal nő brutális meggyilkolásáért Martfűn, 1957-ben. Hét évvel később azonban ismét egymást követik a megrázó halálesetek. A forradalom utáni politikai tébolyban nehéz megtalálni az összefüggéseket és újra felvenni a nyomozás fonalát. Egy országban, ahol nem léteznek sorozatgyilkosok, egyre több az áldozat. A kirendelt fiatal ügyésznek minden kitartására szükség lesz, ha le akarja leplezni a rettegő kisváros kíméletlen ragadozóját. 


December 8-13. 17.35-kor; 14-én 16.20-kor

A szobalány (18) 141'

Dél-koreai romantikus dráma

A szobalány az 1930­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban. 

December 8-13. 15.20-kor; 14-én 14.00-kor

Az ügyfél (12) 125'

Iráni-francia filmdráma

Emad (Shahab Hosseini) és Rana (Taraneh Alidoosti) kénytelen kimenekülni, amikor a szomszédos építkezés miatt csaknem rájuk omlik lakóépületük. A házaspárnak egyik napról a másikra kell új lakhelyet találnia, így kapva-kapnak egyik barátjuk segítségén, aki egy közeli ház emeletén ajánl nekik albérletet. Az előző lakó azonban nem tűnt el nyomtalanul: az asszony nem hajlandó elvinni az otthagyott holmijait, ráadásul kiderül róla, prostituáltként a lakásban fogadta az ügyfeleit. Mintha a pár különös szerencsétlenségek sorozatát élné meg, amelyek egyik tetőpontjaként Ranát megtámadják zuhanyzás közben. A nő megússza apróbb külső sérülésekkel, ám az őt érő sokk, a költözéssel járó feszültség és az egyre meglepőbb események alaposan próbára teszik Emad és Rana egymás iránti érzéseit.


December 8-13. 14.00-kor

Bogyó és Babóca- 13 új mese (0) 70'

Magyar animációs film

Bogyó és Babóca 13 új kalanddal várja a lelkes közönséget. Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány immár barátokként fedezik fel az őket körülvevő világot. A kedves rövid mesék a legkisebbek számára érthetően közvetítenek olyan értékeket, mint az önzetlenség, türelem, kitartás és a természet szeretete.

Bogyó, Babóca és új barátaik bejárják az erdőket, mezőket, vizeket, és ezúttal egy léghajóval még az eget is meghódítják, s közben segítenek mindenkinek, akivel útjuk során összetalálkoznak. 

December 8-13. 20.10-kor; 13-án 21.45-kor; 14-én 21.20-kor

Én, Daniel Blake (16) 100'

Angol-francia filmdráma

Az 59 éves Daniel Blake egész életében szorgalmasan dolgozott, asztalosként fizikai munkából élt. Egy szívroham miatt életében először tétlenségre ítélték, így a rehabilitációs idő alatt szociális segélyért kell folyamodnia. A brit egészségügy adminisztratív útvesztőjében bolyongva összebarátkozik egy hasonló szituációban lévő, kétgyerekes, egyedülálló anyukával, aki a szociális rendszer személytelen és kafkai útvesztőjében hasonlóan reménytelenül próbálja megtalálni a kiutat. Állása nincsen és egy szociális lakásban él két gyermekével, akiknek iskolába kell járniuk, ám ehhez ruhára és ételre van szükségük. A rendszer egyikükkel sem kegyes, és a bürokrácia lassan kezdi felőrölni az idegeiket, Daniel azonban nem adja fel, bármi áron segíteni akar.


December 14-én 19.15-kor és 22.00-kor

Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (12) 3D 121'

Amerikai sci-fi

A lázadók egy csoportját azzal bízzák meg, hogy lopják el a Birodalom készülő szuperfegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzát.

56-os filmklub

December 13-án 15.00-kor

Mansfeld (12) 76'

Magyar- kanadai filmdráma

Két évvel a forradalom után, a tizenhét éves Mansfeld Péter (Fancsikai Péter) a Széna-téri emlékeitől "megfertőződve" a felkelés újraélesztéséről és bebörtönzött sógora kiszabadításáról ábrándozik. Barátaival és a nála idősebb Blaski Józseffel elkövetett gyerekes csínyeik, kamaszos balhékkal és apró köztörvényes bűnökkel keverednek. Sorsuk akkor pecsételődik meg, amikor elrabolnak egy őrségben álló rendőrtörzsőrmestert (Seress Zoltán). A fiúk később vizsgálati fogságba kerülnek. Mansfeld Péter, hogy mentse a már életkora szerint súlyosan büntethető Blaskit és a többieket, a kihallgatások során mindent magára vállal. 

IQOR Filmklub

December 11-én 10.30-kor

Vaina (6) 3D 103'

Amerikai családi animációs film

Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért.

A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát. 

Delphi Filmklub

December 11-én 14.00-kor

Legendás állatok és megfigyelésük (12) 3D 134'

Angol-amerikai fantasy

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket.

És talán meg is találja őket...

A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

Új hozzászólás