Szombathelyt is elérte a Coca-Cola Karaván

Képgaléria megtekintése2016.12.11. - 00:30 | vaskarika.hu - Fotók: Varga András

Szombathelyt is elérte a Coca-Cola Karaván

Megújulva indult útjára a kedvelt Coca-Cola Karácsonyi Karaván, amely december 10-én Szombathelyre érkezett. Ingyenes koncertek, gyerekprogramok, a legendás piros kamion és a Mikulás várta az érdeklődőket.

HIRDETÉS

Az idei Coca-Cola Karácsonyi Karaván egyik kiemelt célja, hogy azokat az embereket ünnepelje, akik az adventi időszakban nagyon sokat dolgoznak azért, hogy meghitté, szeretetteljessé és gondtalanná tegyék másoknak az ünnepeket.

Ők azok az anyukák, nagymamák, akik az egész családnak főznek, az apukák, akik hazacipelik a fát és feldíszítik a házat, vagy épp a sarki közértes, akihez mindig be lehet kopogni, ha hiányzik valami. A Coca-Cola Karaván őket is szerette volna megajándékozni, hogy egy kicsit kikapcsolódhassanak és feltöltődhessenek. 

Ebből az alkalomból Szombathelyen, a Savaria téren élő koncertet adott Király Viktor, de az Óperenciás Bábszínház, a Matiné zenekar, egy óriási hógömb, és természetesen a Mikulás is várta az érdeklődőket.


A Karácsonyi Karavánnal utazott idén is a Coca-Cola Pop-up Store is, ahol egyedi, csak itt elérhető Coca-Cola ruházatot, kiegészítőket, ajándékokat lehetett beszerezni. Ezzel ráadásul jótékonykodni is lehetett, minden vásárlás után 200 Ft a Magyar Vöröskereszt perselyébe került.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás