Tarolt a BE-JÓ a Mikulás Kupán!

2016.12.12. - 12:00 | vaskarika.hu

Tarolt a BE-JÓ a Mikulás Kupán!

A BE-JÓ Táncegyüttes három korcsoporttal vett részt december 11-én a XXXI. Zuglói Országos Amatőr Táncfesztivál Mikulás Kupáján, Budapesten, ahol két napon keresztül 35 város 1400 versenyzője lépett a „világot jelentő deszkákra”. A 280 produkció között ott volt a BE-JÓ is hat tánccal, a Bersek iskolát és Kőszeg városát képviselve.

Hatalmas sikerként 5 arany, 1 ezüst minősítést, valamint 3 különdíjas kupát érdemeltek ki a lányok!

A legkisebbek (a 4-5. osztályosok) ARANY minősítést kaptak színpadi látványtánc kategóriában az „Isztambul"-ra, melyet Kumánovich Kata énekelt, míg majorette kategóriában a „Pom-pomádé"-t EZÜST-re értékelték.

A 7-10. osztályos korcsoport volt a legsikeresebb. A „Saltarello" c. történelmi társastánc ARANY minősítést és egy ZUGLÓ KUPÁT kapott, míg a frissiben elkészült, és itt debütáló „Emergency" c. majorette produkciójuk az ARANY minősítés mellett még kiérdemelte a legjobbnak tartott majorette formációnak járó BUDAPEST KUPÁT is!

A profi BE-JÓ táncosok sem panaszkodhattak. Tolnay Veronika énekével előadott legújabb majorette táncuk „Táncolj!" címmel és a „Welcome to Burlesque" c. legyezős színpadi látványtáncuk is ARANY minősítést szerzett, valamint ez utóbbi még ZUGLÓ KUPÁT is kapott!


Az együttes ezúton is köszöni Támogatóinak, Barátainak, de legfőképp a kísérő Szülőknek a hatalmas segítséget!

Új hozzászólás