Nyugat-Szibériai electro a SIC-ben! - Electronic Assault Night (szept. 18)

2009.09.10. - 07:00 | vaskarika.hu

Nyugat-Szibériai electro a SIC-ben! - Electronic Assault Night (szept. 18)

Helyszín: SIC

Dátum: 2009.09.18.

Nem mindennapi zenei csemegében részesülhetnek azok az érdeklődők, akik szeptember 18-án, pénteken ellátogatnak a Savaria Ifjúsági Centrumba! Az Electronic Assault Night névre keresztelt partisorozat harmadik rendezvényén fellép a Nexus VI., az Impact Pulse és DJ Kraak.

Egyenesen Tomszkból, Nyugat-Szibériából érkezik a Nexus VI. zenekar városunkba. A háromtagú formáció 2001-ben alakult, zenéjüket dallamos dark /EBM-nek titulálják, drum'n bass-es hatásokkal. Az oroszországi underground szintér egyik meghatározó társasága, eddig két nagylemezük jelent meg, ezekben a hetekben jön ki harmadik albumuk, Apocalypse címmel.

Web: http://www.myspace.com/nexusvirus

Az este házigazdája, az Impact Pulse lesz. A szombathelyi electro-industrial zenekar itthon és külföldön is egyre ismertebb és népszerűbb. Kettő megjelent nagylemezzel a hátuk mögött októberre várható új remix ep-jük. A remixkészítők földrajzilag és stílusilag is nagyon széles palettáról érkeztek, amerikai, japán, brazil, észt, olasz, német és szlovák előadók mellett magyar projektek is színesítik a lemezt. A zenekart nemrégiben szerződtette egy német kiadó, így megnyílt az esélyük arra, hogy Nyugat-Európában is növeljék ismertségüket.

Web: http://www.myspace.com/impactpulse , http://www.unimatrixzero.hu/impactpulse

A zenekarról itt írtunk:

A koncertek után a Tilos Rádióból is ismert DJ. Kraak áll a lemezjátszók mögé, és főleg Electro / Industrial / Ambient zenékkel szórakoztatja majd a kitartó közönséget.

A kapuk 9-kor nyílnak, kezdés egy órával később, a belépő 800.- Ft.

Új hozzászólás