Hetedik Ég, Sing Sing és SCHC az ünnepek között a Végállomásban! (dec. 28-30.)

2016.12.20. - 13:30 | vaskarika.hu

Hetedik Ég, Sing Sing és SCHC az ünnepek között a Végállomásban! (dec. 28-30.)

Helyszín: Szombathely, Végállomás Klub

Dátum: 2016.12.28 - 30.

December 28-án, szerdán helyi kötődésű zenekarok veszik birtokba a Végállomás színpadát. Érkezik a Hetedik Ég Eleven Hold Tribute zenekar Zselenszky Tamással, a FeelGood és a Bagatell. Csütörtökön rég nem látott vendég teszi tiszteletét a klubban: ismét koncertezik a Sing Sing zenekar. A hangulat felizzításáról Szombathely két, lassan országos ismertségnek örvendő fiatal zenekara, a Red Rockets és a Vadvágány gondoskodik majd. Pénteken pedig a hardcore muzsika közeli és távoli rajongóinak szokásos év végi szeánsza, az SCHC Fesztivál kerül megrendezésre.

HIRDETÉS

December 28. (szerda)

Helyi kötődésű zenekarok veszik birtokba a Végállomás színpadát. Érkezik a Hetedik Ég Eleven Hold Tribute zenekar Zselenszky Tamással a soraiban, a 80-as-90-es évek underground feldolgozásait prezentáló FeelGood, valamint egy vadonatúj formáció, az alterrockot és grunge-ot vegyítő Bagatell.

Belépő: 800.- Ft

Kapunyitás: 20.00 


December 29. (csütörtök)

Rég nem látott vendég teszi tiszteletét a Végállomásba. Csaknem 20 év után ismét koncertezik a Sing Sing zenekar, és ünnepi közötti Visszesők miniturnéjának egyik állomásaként látogat Szombathelyre.

A hangulat felizzításáról Szombathely két, lassan országos ismertségnek örvendő fiatal zenekara, a Red Rockets és a Vadvágány gondoskodik majd.

Belépő elővételben: 2.000.- Ft, a koncert napján 2.500.- Ft,

Kapunyitás: 19.00

Pontos kezdés: 20.00

Jegyelővétel: Fészek Söröző (Szombathely, Petőfi S. u. 46.)

Sing Sing: 

 

Red Rockets:

 

Vadvágány: December 30. (péntek)

A hardcore muzsika közeli és távoli rajongóinak szokásos év végi szeánsza, az SCHC Fesztivál kerül megrendezésre a Végállomásban. Színpadra lép a két helyi legenda, a Social Free Face és a Liberal Youth, valamint a  Bicska, a Gazpröm, a Gipsy SS és a Zsibbadás.

Belépő: 1.000.- Ft

Kapunyitás: 20.00

Liberal Youth: 


Social Free Face: 

 


Új hozzászólás