80 perc alatt a Föld körül: zenés utazás a Sárvári Oratórikus Kórussal (febr. 12.)

2017.01.04. - 13:00 | vaskarika.hu - Fotó: Benkő Sándor

80 perc alatt a Föld körül: zenés utazás a Sárvári Oratórikus Kórussal (febr. 12.)

Helyszín: Sárvár, Tinódi Sebestyén Gimnázium

Dátum: 2017.02.12.

A Sárvári Oratórikus Kórus 80 perc alatt a Föld körül címmel képzeletbeli zenés utazásra hívja közönségét február 12-én 18 órai kezdettel a sárvári Tinódi Sebestyén Gimnáziumba.

Ha levegőváltozásra van szüksége, tartson velünk! A Sárvári Oratórikus Kórus baráti közössége zenés élménybeszámolót tart világ körüli turnéjáról, melyre ezúton hívjuk Önt szeretettel. Az előadás során megismerkedhet mesés tájakkal, érdekes emberekkel, gyönyörű dallamokkal, így mire az utazás végére érünk, lelkileg felfrissülve száll majd le a repülőgépünkről. Műsoron: Magyarország, Oroszország, Törökország, Izrael, India, Vietnam, Peru, Jamaica, USA, Hollandia, Franciaország, Afrika, Olaszország, Szerbia legnépszerűbb kórusművei és dalai.

De most nem kell baleset- és poggyászbiztosítást kötnie, vízumot váltania, csak a beszállókártyáját hozza magával, melyet a Lilaudvar Kávéházban lehet átvenni.


A repülőgép indul 2017. február 12-én 18 órakor, várható visszaérkezés 19 óra 20 perc körül.

Beszállás a Tinódi Sebestyén Gimnázium és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskola tornacsarnokában (Cím: Sárvár, Móricz Zsigmond u. 2), landolás ugyanott.

Közreműködnek SOK szólistái és gyermekkara, Dörnyei Roland zongorán, valamint a Sárvári Vonósok és a Kanona Band zenészei. Vezényel: dr. Szalai Ferencné

„Szálljon dalunk szárnyakon

Visszhang domboldalon

Mutasd meg a helyes útirányt!"


Új hozzászólás