Újévi Operett Gála 2017 a Sportházban

Képgaléria megtekintése2017.01.12. - 12:00 | vaskarika.hu - Fotók: Németh Richárd

Újévi Operett Gála 2017 a Sportházban

Január 11-én az Orfeum Vándorszínpad előadása örvendeztette meg az operettkedvelő közönséget egy újévi gálával, az operettvilág sztárjaival, világhírű zenészekkel és bravúros tánckarral.

HIRDETÉS

A népszerű sztárok között ott volt mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Lukács Anita, a Budapesti Operettszínház primadonnája Németország, Kanada, Izrael, USA és Japán fellépései után Szombathelyen is bemutatkozott, valamint Berkes János operaénekes, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, érdemes művész is erősítette a világhírű előadók sorát.

A tehetségek között üdvözölhette a közönség Szász Katit, az Orfeum Vándorszínpad primadonnáját, Birinyi Mónikát, az Orfeum Vándorszínpad szubrettjét, valamint Bálint Csabát, aki magával ragadó tenorjával vitathatatlan átéléssel kompenzált a női nemnek. Ő az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója - 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak. Bálint Csaba hitt abban, hogy a 21. században is van igény - korosztálytól függetlenül - a színvonalas, egyedülálló látványvilágú operettre. Igaza lett! Sikert siker követett, így mára a Társulat énekesei mellett az operett és musical világsztárjai lépnek fel a gáláikon, ahol világhírű zenekara és országosan ismert tánckara világszínvonalú előadással kápráztatja el a közönséget.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Gombkötő Istvánné 2017.01.12. - 19:20
Csodálatos előadáson vehettünk részt,a fellépő művészek,a zenekar,az Orfeum táncosai,gyönyörű díszlettel,koreográfiával,dalaikkal igazi mesevilágot idéztek a színpadra,humorral,jó kedvvel fűszerezve!Köszönjük a gyönyörű estét és mi is Nagyon Boldog Új Évet kívánunk,sok-sok szeretettel mindannyiuknak!!!Köszönet az Agora müv.ház valamennyi dolgozójának,igazán kitettek valamennyien magukért,hogy ez az este gördülékenyen zajlódjon le.BÚÉK!!!


Andaházi Gabriella 2017.01.20. - 12:04
Tisztelt Szervezők!

Sokáig tanakodtam, hogy leírjam a véleményemet erről az előadásról.
De végül is rászánom magam és röviden leírom, hogy:
-ez a társulat és az előadásmódjuk borzasztó avítt, elavult és ósdi.
- sajnos az ilyen előadók miatt jut ez a gyönyörű magyar műfaj a magyar nóta sorsára :(
- fiatalosabb , lendületesebb, jobb énektudással rendelkezőkkel lehet csak elkerülni, hogy az operett a magyar nóta sorsára jusson!!!
- sajnos ez a csapat totálisan alkalmatlan erre az elavult , régimódi stílusukkal
- az én részemről szörnyű volt ez az előadás, nem szeretném látni őket többé, ők számomra az operett tönkretevői :((
Sajnálom, de ez a véleményem!
Hulló Csilla 2017.02.19. - 10:54
Mindenben cáfolnám az előző hozzászólót. Ez a társulat az igazi nagybetűs OPERETT hagyományos képviselője. Csodálatos művészek, ragyogó énektudás, tánc, csodás jelmezek, élőzene, mi kellhet még? Remek előadást láttunk, hálás köszönet érte, és én bizony nagyon sokszor szeretnék még részt venni hasonló élményben!