Szerda Esti Akusztik a Czutorchestrával (jan. 18.)

2017.01.17. - 00:10 | vaskarika.hu

Szerda Esti Akusztik a Czutorchestrával (jan. 18.)

Helyszín: Szombathely, AGORA - MSH

Dátum: 2017.01.18.

Czutorchestra formációt Czutor Anett és Czutor Zoltán alapította 2007 végén. A zenekar elsősorban trió felállásban játszott, alaphelyzetben mindig a Belmondo billentyűsével egészül ki, ma már egy basszusgitáros és egy zongorista is a csapat része.

A Czutorchestra, más néven Czutor Akusztik célja az, hogy - a más formációinkban inkább saját dalokat bemutató zenészek - ebben a zenekarban egy közismert művekből álló, könnyedebb hangvételű, kávéházi, interaktív előadást hozzon létre a közönség és önmagunk szórakoztatására.

A Czutorchestra műsorában sok ismert szám (Frank Sinatra, Beatles, RHCP, Nyers, Faith No More, régi magyar slágerek, nóták, etc.) szerepel egy zongora, egy gitár, énekek (és újabban basszusgitár és beatbox/szájdob) hangszerelésben. A produkció elválaszthatatlan eleme a dalok közötti - illetve alatti-, a nézőkkel folytatott spontán, interaktív kommunikáció.


A zeneileg és kommunikációilag is rendkívül szórakoztató és tartalmas formáció január 18-án szerda este 8 órától várja a nagyérdeműt a Cseh Tamás Program által támogatott Szerda Esti Akusztik sorozat keretében.

A zenekar tagjai:
Czutor Anett - ének
Czutor Zoltán - ének, akusztikus gitár
Kovács Adrián - zongora
Paczári Viktor - basszugitár
Shackle (Nyikonyuk Máté) - Beatbox /szájdob/

Új hozzászólás