A The Offspring a FEZEN-en (aug. 2-5.)

2017.01.21. - 00:15 | vaskarika.hu

A The Offspring a FEZEN-en (aug. 2-5.)

Helyszín: Székesfehérvár

Dátum: 2017.08.02 - 05.

A kaliforniai sikercsapat, a The Offspring is Székesfehérvárra érkezik augusztusban. Alice Cooper, Wellhello, Saxon, Halott Pénz, Blind Guardian, Ignite, Ossian és Therion mellé érkeznek Dexter Hollandék. De a huszadik jubileumi FEZEN fesztivál névsora még koránt sem teljes…

A '90-es években eszmélő generáció Dexter Hollandékkal együtt küzdött az önbecsüléséért, nézett szembe rossz szokásaival, és keresett valamit, amiben hihet. Azaz: 'Self Esteem', 'Bad Habit', 'Something to Believe In' és még sorolhatnánk a slágereket, amik még ma is sűrűn előkerülnek. De a The Offspring nem egy múltban ragadt zenekar, most is aktívan, friss energiákkal alkotnak. Jelenleg éppen tizedik stúdióalbumukat készítik, és a kritikusok szerint sem ugyanazt az albumot írják újra és újra. Az sem véletlen, hogy az eddigi lemezeikből már több mint 40 millió darabot adtak el világszerte.


Dexter Holland, Noodles, Greg K és Pete Parada, azaz a The Offspring a FEZEN szombati napján, az Ignite, az Alvin és a Mókusok és a Paddy and The Rats után lép a fesztivál rock színpadára.

A már korábban bejelentett Alice Cooper, Wellhello, Saxon, Halott Pénz, Ossian, Blind Guardian, Therion névsor most újabb taggal bővült. A jubileumi fesztiválra is két tematikus nagyszínpaddal készül a FEZEN, így hamarosan érkeznek még nevek más műfajokból is. A napijegyek is elérhetőek már, érdemes lecsapni az ajánlatokra, mert a korábbi évekhez hasonlóan idén is annál nagyobb a kedvezmény, minél korábban veszi meg valaki a belépőjét.

Kapcsolódó írásaink: 

FEZEN 2017: Alice Cooper ez első nagyágyú (aug. 2-5.)

2016.11.15. - 00:30 | vaskarika.hu

FEZEN 2017: Alice Cooper ez első nagyágyú (aug. 2-5.)

Helyszín: Székesfehérvár

Dátum: 2017.08.02 - 05.

Több mint 40 színpadon töltött év és közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött, 20 év után ismét hazánkban ad koncertet Alice Cooper! A rockikon természetesen még „csak" az első név a jubileumi fesztivál felhozatalából.

Metal erősítés a FEZEN-re - Újabb négy nevet jelentett be a fesztivál (aug. 2-5.)

2016.11.27. - 18:45 | vaskarika.hu

Metal erősítés a FEZEN-re - Újabb négy nevet jelentett be a fesztivál (aug. 2-5.)

Helyszín: Székesfehérvár

Dátum: 2017.08.02 - 05.

Alakul a 20. jubileumi FEZEN fesztivál programja, a már korábban bejelentett Alice Cooper mellé most újabb zenekarok csatlakoznak. A 2017-es fesztiválra érkezik a hazai kedvenc Ossian, a brit heavy metal egyik legendás zenekara a Saxon, Németország legsikeresebb progresszív metal zenekara a Blind Guardian és a szimfonikus metal úttörőjeként számon tartott, svéd Therion. A négy újabb névvel még mindig csak a lista elején járunk, a szervezők ígérete szerint, hamarosan folytatják a névsort.

Új hozzászólás