Sárvár a TOP3 város között a Trivago listáján!

2017.01.26. - 00:30 | vaskarika.hu

Sárvár a TOP3 város között a Trivago listáján!

A Trivago.hu szálláskereső weboldal a vendégek által leadott szállásértékelések alapján felállította a legkedveltebb nemzetközi és magyar úticélok listáját. Sárvár a 3., Bük a 7. helyen végzett.

HIRDETÉS

A metakereső weboldal statisztikái, a trivago Reputation Ranking alapján felállt a magyar toplista is, amire a minimum 50 szálláshellyel és szállásonként átlagosan minimum 60 vendégértékeléssel rendelkező úti céloknak volt esélye felkerülni.

Budapest 100-ból 84,12-es indexszel (trivago Rating Index) a lista első helyét foglalja el, de szorosan mögötte néhány népszerű fürdőváros, köztük Sárvár is a dobogó előkelő 3. helyét elfoglalva bekerült a TOP10-be.

A trivago Rating Index (tRI) egy 1-től 100-ig terjedő indexszám, melyet globálisan összesen több mint 175 millió szállásértékelés összevetésével számolnak ki a trivago üzleti elemzői. A szám az összes, a metakeresőn szereplő foglalási oldal vendégértékeléseit figyelembe veszi, azzal a tényezővel együtt, hogy adott úti cél szállásaihoz átlagosan mennyi értékelés tartozik. A globális toplistára történő felkerüléshez minimum 130, a magyar desztinációk toplistájára való felkerüléshez minimum 50 szálláshellyel kell rendelkeznie a városoknak. Mindkét lista esetében szálláshelyenként átlagosan minimum 60 vendégértékelésre van szükség.

A legmagasabb szállásértékelést kapott magyar városok top 10-es listája:


Új hozzászólás