Jambalaya és Ozone Mama a Végállomásban! (febr. 17-18.)

2017.02.16. - 00:10 | vaskarika.hu

Jambalaya és Ozone Mama a Végállomásban! (febr. 17-18.)

Helyszín: Szombathely, Végállomás Klub

Dátum: 2017.02.17 - 18.

Február 17-én, pénteken egy nemes cél érdekében gyűlnek össze a Végállomásban a hip-hop zenék rajongói. Az Állatvédők Vasi Egyesülete támogatására megrendezésre kerülő buli fő attrakciója a Jambalaya fellépése lesz. Szombaton pedig újra a Végállomásban lép színpadra a hazai vintage-rock éllovasa, az Ozone Mama.

HIRDETÉS

Február 17. (péntek)

Egy nemes cél érdekében gyűlnek össze a Végállomásban a hip-hop zenék helyi rajongói. Az Állatvédők Vasi Egyesülete támogatására megrendezésre kerülő buli fő attrakciója a Jambalaya fellépése lesz. Rajtuk kívül a helyi színtér meghatározó alakjai is mikrofont ragadnak,  színpadra lép The Player, Biggiemann & Otello, Májkee, a TUSP, a lemezjátszók mögött pedig DJ. Laki pörgeti a legjobb hip-hop albumokat.

Gyere el, bulizz egy hatalmasat és segíts az állatokon!

Belépő: 1.000.- Ft

Kapunyitás: 21:00

Jambalaya:


Február 18. (szombat)

Újra Szombathelyen, a Végállomásban lép színpadra a hazai vintage-rock éllovasa, az Ozone Mama. Ezúttal a pszichedelikus rock kőszegi fenegyerekei, a Fuzzbox fűti fel előttük a hangulatot.

Az Ozone Mama kétségkívül a hazai vintage-rock éllovasa. Remek dalaik modern felfogásban adják vissza a késő hatvanas, kora hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Zenéjük egyedi, energikus, hazai és nemzetközi elismerést egyaránt kivívó, színpadi produkciójuk pedig kiemelkedően látványos. Debütáló lemezükkel (The Starship Has Landed) 2012-ben Fonogram-díjat nyertek. Második anyaguk, a Freedom EP 2013. tavaszán látott napvilágot. A korongot indító 'Go'-t az MR2-Petőfi Rádió rotációban játszotta, de számos európai, amerikai és kanadai rádió is műsorára tűzte. 'I Really Care' című daluk megjelent az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szakmai lap, a Classic Rock Magazine CD mellékletén. A 2013-as Hard Rock Rising világméretű zenei vetélkedőn hazánk legjobbjaiként a nemzetközi mezőnyben is népszerűek voltak. A Székely Márton (ének), Gábor András (gitár, vokál), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta négyest a 2015. őszén Sonic Glory címmel megjelent nagylemezéért a szakmai zsűri 2016-ban "Az év hazai hard rock vagy metal albuma" kategóriában ismét Fonogram-díjjal jutalmazta. A lemezt - melynek nemzetközi sajtóvisszhangja igen pozitív volt - magas pontszámmal méltatta a Classic Rock Magazine is, és ezzel jelenleg az Ozone Mama az egyetlen magyar zenekar, akik már visszatérő vendégei a szaklapnak.

Belépő: 1.000.- Ft

Kapunyitás: 20.00

Ozone Mama: 

 

Új hozzászólás