Skultéty Rita Afrikai estje, az Élet FÉRFI dolgaiban Takács Dániel - a Cafe Frei februári programjai

2017.02.15. - 01:00 | vaskarika.hu

Skultéty Rita Afrikai estje, az Élet FÉRFI dolgaiban Takács Dániel - a Cafe Frei februári programjai

Helyszín: Szombathely, Cafe Frei

Dátum: 2017.02.16 - 27.

Afrikai est Skultéty Ritával, valamint Szabó Tibor és Takács Dániel beszélgetős estje várja február második felében az érdeklődőket a Cafe Freiben.

Február 16. (csütörtök)

20:00

Zene a Világ körül -  Afrikai est

Skultéty Rita koncertje

Kávékedvelő zenészek találkozása zenekedvelő kávézókkal a Cafe Frei Szombathelyben

Új zene programunkkal arra teszünk kísérletet, hogy a zene és a kávé világát közelítsük egymáshoz, illetve a közönség a fellépőket is ismerhesse meg, ne csak zenéjüket. Ennek érdekében kávékonyháinkhoz származásban, zenei stílusban vagy bármi másban kötődő zenészeket, zenekarokat, alkalmi formációkat látunk vendégül kávéházunk színpadán.
Amikor a hangszerek pihennek, vendégeinket a kávéhoz való viszonyukról, kávés élményeikről is faggatja az est házigazdája: Pálfi András.

Februári vendég: Skultéty Rita

Skultéty Rita ütőhangszereken játszik, jelenleg szabadúszó művész. Zenei tanulmányait Magyarországon, Ausztriában és Hollandiában végezte. Afrikai dobkurzusokat tart itthon és külföldön. Ezenkívül tanít és darabokat ír tradicionális és nem tradicionális ütőhangszerekre.

Több információ: www.ritapercussion.com

A koncert első felében Skultéty Rita ad elő elsősorban saját szerzeményeket vibrafonon, a koncert második felében pedig afrikai dobokon játszik a közönség bevonásával.

Helyszín: Café Frei Szombathely

A belépés ingyenes.

Február 27. (hétfő)

18:00

Az élet NŐI és FÉRFI dolgai

Beszélgetés kultúráról és az életről - kulturáltan

Havonta ismétlődő programunkban Bálint Éva és Szabó Tibor színművészek a Cafe Frei Szombathely színpadán házaspárokat látnak vendégül. Bálint Éva az élet női, Szabó Tibor pedig férfi dolgairól és kultúráról beszélget meghívott vendégeikkel.

Szabó Tibor vendége: Takács Dániel

Takács Dániel a szombathelyi művészeti és közélet több színterén tevékenykedik: bábosként, zenészként, színészként, zeneszerzőként a színpadi munkában, a szombathelyi Közösségi Bolt egyik alapítójaként pedig a közéletben keresi a helyét.

Helyszín: Café Frei Szombathely

A belépés ingyenes.

Új hozzászólás