Varga Dominik a Bájoló következő vendége (febr. 23.)

2017.02.23. - 09:15 | vaskarika.hu

Varga Dominik a Bájoló következő vendége (febr. 23.)

Helyszín: Szombathely, Berzsenyi Dániel Könyvtár

Dátum: 2017.02.23.

Február 23-én folytatódik a Bájoló a Berzsenyi Dániel Könyvtárban! Az est aktuális vendége Varga Dominik, házigazdája Boros Ferenc. A belépés ingyenes!

HIRDETÉS

A Berzsenyi Dániel Könyvtár három éve indította útjára zenés irodalmi estjét, a Bájolót, amellyel sikeresen nyitott a legzárkózottabb, de közben a legérzékenyebb, legfogékonyabb és alkotni vágyó generáció felé. A beszélgetéssel egybekötött programsorozat idén is folytatódik, február 23-i vendége Varga Dominik lesz. 

Varga Dominik az idén hetedik születésnapját ünneplő Újvilág Utca énekese, basszusgitárosa. Dominik ezen az estén mesél önmagáról, a csapatról, dalszövegírásról, zenéről és célokról. A zenekar tagjaival kiegészülve külön erre az alkalomra újrahangszerelt és újragondolt formában mutatják be a már jól ismert dalokat (Emma, Balaton, Szerelmes).

AZ ÚJVILÁG UTCA legújabb Szerelmes című klipje:

 

Szerelmes - Klip Valentin napra és baráti zenehallgatáshoz az Újvilág Utcától

2017.02.14. - 19:30 | Büki László 'Harlequin'

Szerelmes - Klip Valentin napra és baráti zenehallgatáshoz az Újvilág Utcától

"Pluto vagyok, te a Charon, két szerelmes a bölcsészkaron" - szövegérzékeny gitárzene némi mulatós-népies bolondsággal összegyúrva. Itt az Újvilág Utca első klipje, Valentin napon épp aktuális!

 

Új hozzászólás