Fesztiválbérletet is nyerhetsz! - Szeretni még: országos középiskolai dalfeldolgozó pályázat

2017.02.21. - 00:10 | vaskarika.hu

Fesztiválbérletet is nyerhetsz! - Szeretni még: országos középiskolai dalfeldolgozó pályázat

„Jó volna szeretni még, bár nem tudjuk, hogy szeretni mért jó…” – így szól a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar egyik kedvenc dala. Nálatok hogy szólna? Találjátok ki, és mutassátok meg mindenkinek! Nyerhettek többek közt 4 db heti bérletet a Sziget és a VOLT fesztiválra is! Fel! Dolgozás!

HIRDETÉS

A Fel! Dolgozás! Szeretni még pályázat ötlete onnan jött, hogy a tatabányai Árpád Gimnázium diákjai a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar fellépésekor azzal a meglepetéssel várták a bandát, hogy egy szál gitárkísérettel előadták a dalt, majd nemsokára elküldték az erről készült videófelvételt is:

 

Miután a zenekar hamarosan két budapesti iskolából is kapott hasonló videót, elhatározták, hogy a dalra országos középiskolai feldolgozásversenyt hirdetnek, amire várják a SZERETNI MÉG című szám bármilyen formában történő, videóra rögzített feldolgozását!

Nincsenek műfaji megkötések. A videó például tartalmazhatja a Szeretni még kórusváltozatát, egy szál gitáros, ritmushangszeres vagy billentyűs kísérettel előadott verzióját, rock- vagy akusztikus zenekari, opera- vagy bármilyen egyedi verziót. A szövegnek az eredeti énekdallammal kell elhangoznia.

Az eredeti dal a youtube-on: 

 

A kottát és az akkordokat megtaláljátok a csatolt dokumentumokban vagy letölthetők innen!

Nevezési díj nincs, a jelentkezés feltétele, hogy középiskolás korú (14-19 éves) diákok adják elő a dalt magyar nyelven. A határon túl élők jelentkezését is szívesen és azonos feltételekkel várják.

Feldolgozásotokat vegyétek fel - akár mobiltelefonos - videóra, töltsétek fel („nem listázott"-ként) a youtube-ra, és a linket küldjétek el az címre. A levél tárgya legyen SZERETNI MÉG, tüntessétek fel a készítőket! Egyéni jelentkezők, csoportok és osztályok is nevezhetnek.

Beküldési határidő: 2017. április 30.

A legjobban sikerült feldolgozásokat értékes díjakban részesítik:

Roland GO:KEYS szintetizátor; nagy értékű egzotikus Cserépváros kézihangszer-összeállítás, egy kétnapos osztálykirándulás költségeinek fedezése, 4 db heti bérlet a Sziget fesztiválra, 4 db heti bérlet a VOLT fesztiválra, egyéves állandó belépő a Müller Péter Sziámi AndFriends koncertjeire, a legjobban megszólaló zenekarnak stúdiófelvétel és lyric videóklip elkészítése és közzététele, valamint fellépési lehetőség a Müller Péter Sziámi AndFriends Sziget Fesztivált záró koncertjén.

A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar tagjaiból, ill. szakmai résztvevőkből álló zsűri (Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Varga Orsolya, Roszik Hella, Winterverber Csaba, Angler Ákos), valamint Bérczesi Róbert (hiperkarma), a dalban éneklő (és fütyülő) Baka Rebeka, Gerendai Károly (Sziget), Lobenwein Norbert (VOLT), Tóth Csaba (Roland East Europe Kft.) értékeli a produkciókat. Kakukktojás különdíjban részesítik a korosztályon kívül eső (idősebb vagy fiatalabb) pályázóktól érkező munkák legkiválóbbját.

Eredményhirdetés és díjátadó: a Müller Péter Sziámi AndFriends május 12-i budapesti koncertjén a Dürer Kertben.

A videófeltöltéshez itt találtok segítséget 

Kérdéseket az alábbi címre várják:

Jó munkát kívánunk, és örömteli perceket az alkotáshoz a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar!

Új hozzászólás