Durva éjjel lágy zenével - Metálsújtás olasz módra a Végállomásban

Képgaléria megtekintése2017.02.26. - 00:30 | Szokol Gábor

Durva éjjel lágy zenével - Metálsújtás olasz módra a Végállomásban

Három remek olasz banda lépett a Végállomás színpadára február 24-én. Érkezett a szombathelyi metal rajongók körében már jól ismert Overtures, a szintén nem először hazánkba látogató, melodikus metált prezentáló Temperance, valamint a most debütáló, szimfonikus metálban utazó Afterlife Symphony. A magyar színeket az Ankh képviselte.

HIRDETÉS

A péntek estét nem volt érdemes otthon, a TV-t bámulva tölteni, hiszen a Végálló csapata ismét odatette magát! A tatai székhelyű Ankh zenekar három nagyon ütős olasz rockbandának készítette elő a terepet az éjszakában.

A trióból elsőként az Afterlife Symphony lépett színpadra. A bájos hölgy éneke elkápráztatott mindenkit a durva "koponyadobálós" zene mellett, de bőven az élvezhető kategória volt a zene maga. Majd a csodás Temperance vette birtokba a deszkákat, akik szintén hölgy főénekkel dolgozva, de Chiara hangját jócskán megerősítve Marco hörgős, olykor ércesen tiszta hangjával ejtették ámulatba a közönséget. Utolsóként az Overtures csapott a húrok közé, nem kis bulit hozva össze éjfél után a Körmendi úton.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Rocker 2017.02.27. - 09:40
Nagyon jó a hajrázós kép, gratulálok! Nem könnyű ilyet gyenge fényben összehozni.