Zuhanórepülés a Végben - Sziámi AndFriends koncert a Végállomásban (márc. 14.)

2017.03.14. - 00:10 | vaskarika.hu

Zuhanórepülés a Végben - Sziámi AndFriends koncert a Végállomásban (márc. 14.)

Helyszín: Szombathely, Végállomás Klub

Dátum: 2017.03.10 - 14.

Ki emlékszik rá, mikor volt legutóbb Sziámi koncert Szombathelyen? A "helyes megfejtők a végére maradnak", bár ez Kispál-szöveg, március 14-én, kedden pedig a legjobb Sziámi, URH, Kontroll Csoport dalok hangzanak el a Müller Péter Sziámi AndFriends előadásában.

Március 14. (kedd)

A legjobb Sziámi, URH, Kontroll Csport dalok hangzanak el a Müller Péter Sziámi ANDFRIENDS előadásában.

Feledhetetlen dalok kerülnek terítékre március 14-én a Végállomás Klubban. Ki ne emlékezne a Százbolha, a Belépek egy helyre, az Előrelátó csecsemő vagy a Kicsi, kicsiszolt kő című dalokra? A Sziámi, az URH és a Kontroll Csoport legjobb dalaiból válogatja össze műsora egy jó részét erre az alkalomra a Müller Péter Sziámi ANDFRIENDS zenekar, a műsorban a legendás dalokon kívül helyet kapnak a legújabb slágerek is, úgy, mint a Cukortükör, vagy az Államosítani kéne. Az underground szupergrup tagjai meghatározó formációkból (Sziámi, Kontroll Csoport, URH, Európa Kiadó, Anima Sound System, Pintér Béla és Társulata) érkeztek.

Tagok: Müller Péter Sziámi - ének, szöveg; Kirschner Péter - gitár, vokál, zeneszerző; Varga Orsolya - billentyűs hangszerek; Roszik Hella - hegedű, ének; Angler Ákos - dobok; Winterverber Csaba - basszusgitár, és a WeVox duó: Baka Rebeka és Bakos Zita.

Helyi vendég egy új alter-rock formáció, a Bagatell.

Belépő: 2.500.- Ft

Kapunyitás: 19.30

Új hozzászólás