Lovasfarsang a Szinese major lovardában

Képgaléria megtekintése2017.03.08. - 00:30 | Varga András

Lovasfarsang a Szinese major lovardában

Ötödik éve rendezik meg a jelmezes farsangi lovaglást a Szinese major lovardában. Nagy érdeklődés övezi a sok kis jelmezes lovaspalánta bemutatóját, akik a betanult pályát jelmezben lovagolják végig időre, mintha versenyen lennének.

HIRDETÉS

Kiss József válogatott lovasként szívta magába a lovaglás szeretetét. Több hazai és nemzetközi ifjúsági és felnőtt versenyt tud maga mögött. 1992-ben fogalmazódott meg benne a saját lovarda alapításának gondolata. Először Torony községben hozott létre egyet, de miután azt rövid időn belül kinőtték, elköltöztek Szinese Majorba. Szépen gyarapodott a birtok, és 2007-ben sikerült egy másik nagy álmát is megvalósítania: felépített egy fedett lovardát, így a rossz idő és a téli hónapok sem okoztak gondot a sok lovagolni vágyó tanítványnak. A nebulók között a 3 éves kortól egészen a 60 éves korig minden korosztály megtalálható. Kiss Józsefék a lovaglás oktatás mellett foglalkoznak még bértartással, hintókölcsönzéssel és nyári táboroztatással is.


A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

Varga Valéria Janka 2017.03.08. - 08:58
Színesei FARSANG nagyon jó hangulatban, vidáman, ötletes jelmezekben, lóháton hát kell ennél több !?!?! Köszönet érte a Lovarda Vezetőinek és segítőinek! Jövőre is ott leszünk!