"Peter Schmeichel maga a szűzhó" - Meztelen Diplomaták akusztik a Sportházban

Képgaléria megtekintése2017.03.09. - 07:30 | vaskarika.hu - Fotók: Németh Tamás

"Peter Schmeichel maga a szűzhó" - Meztelen Diplomaták akusztik a Sportházban

Finoman fogalmazva "alulreprezentált" érdeklődés mellett akusztikolt március 8-án a Meztelen Diplomaták az Agora-MSH aulájában. Pedig a kellemes beatpop muzsika igazán fülbarát dallamokkal csalogatott, a hívószavas bandanévről nem is beszélve. Ezúttal egyik sem érte el azt az ingerküszöböt, ami a Sportház ajtaján betérítette volna a szerda este érdemi (zenei) program nélkül "tengődő" zenebarátokat.

HIRDETÉS

A Meztelen Diplomaták zenéje - ahogy a nevük is mutatja - maga az ellentétek harmóniája, olyan, mint egy képzeletbeli diplomata, aki véletlenül öltöny nélkül, meztelenül indul el a tárgyalásra. Egyszerre könnyed és könnyeden komoly: beatpop zenéjük a nyugati part optimista életszemléletében fürdőzik, miközben az élet apró és nagy örömeit éneklik meg rejtői iróniával és rafináltsággal.

A Meztelen Diplomaták 2009 óta hívják táncba közönségét, dalaikat két EP és a 2013­-ban megjelent, Sellő Grand Hotel című nagylemez őrzi, melynek Tövisházi Ambrus volt a producere. A lemez több slágerét is játszotta a Petőfi Rádió és a Class Fm, a Dánok, dánok, dánok klipjét pedig az MTV Hungary­ csatornán lehetett elcsípni. 

2017 első felében a Magashegyi Underground zenekarral turnéznak országszerte, emellett Helyből Bárhol címmel új EP-vel is jelentkeztek, amely Prieger Zsolt, Dióssy Ákos és Deutsch Gábor közreműködésével készült.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás