Adományt kapott a gyógyfürdőtől a büki Csodaország Egyesület

Képgaléria megtekintése2017.03.10. - 16:30 | Büki László 'Harlequin'

Adományt kapott a gyógyfürdőtől a büki Csodaország Egyesület

Március 9-én a büki Csodaország Óvodában adta át Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója és Schaffer Adrienn értékesítési és kommunikációs igazgató a idei Fürdőbálon a jótékonysági árverés bevételéből és felajánlásokból befolyt 275.500 forint adományt a Csodaország Egyesületnek.

Óvodások zsivajától volt hangos a büki Csodaország Óvoda foglalkoztatója, ahol az apróságok kedves kis műsorral köszönték meg a Büki Gyógyfürdő Zrt. azon gesztusát, hogy az idei Fürdőbál jótékonysági bevételét az intézménynek ajánlotta fel a fürdő.

A gyermekek műsorát követően Boros László Attila vezérigazgató mondott az adomány szimbolikus átadása előtt rövid köszöntőbeszédet, melynek a gyermekek számára legfontosabb üzenete az volt, hogy a gyermeknapi élményekhez egy izgalmas meglepetésprogrammal, egy zenés műsorral járul hozzá a fürdő, valamint az adományból az óvoda további játékokat vásárol.


S hogy ezzel ne érjen véget a meglepetések sora, a fürdő vezetője elmondta, hogy fürdőfejlesztés részeként az óvodásoknak berendeznek egy víz alatti csodabarlangot az élményfürdőben, kifejezetten a 4-6 éves korosztály számára. Ezt a kis gyermekparadicsomot az ovisok próbálhatják majd ki először.

Pócza Gabriella óvodavezető köszönetét fejezte ki a nemes gesztus iránt, és kiemelte: ez az első alkalom, hogy adomány formájában gondoltak az óvodára, és ezt a gyerekek számára programra és játékeszközökre fordíthatják.

A hírhez tartozó képgaléria

Új hozzászólás